Metabolizması hızlı olanlar acımasız veveya saldırgandır, yiyecek bulmak peşi...

söz kimin

Bu sayfada Şair Tahir Musa Ceylan tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Tahir Musa Ceylan şöyle demiştir: Metabolizması hızlı olanlar acımasız veveya saldırgandır, yiyecek bulmak peşi... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Tahir Musa Ceylan

Metabolizması hızlı olanlar acımasız veveya saldırgandır, yiyecek bulmak peşinde her biri saldırmaya alışmıştır çünkü.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İnsanın bencilliği alet kullanmasından gelir ve bu özellik çekiçte kürekte bitmez insanı alet olarak kullanmaya kadar gider.

Yalnızca tatlı dille başardığınızdan daha çok şey başarırsınız.

Şerefli Bir Ölüm Şerefsiz Bir Ömürden Daha lyidir.

Ey oğul! Ramazan orucunu güzelce tut. Her kim Ramazan orucunu güzelce tutarsa Hak Teâlâ onu bin yıl oruç tutmuş gibi sevap verir. Cehennemle arası yerle gök arası kadar uzak olur.

Yalan ve aslı olmayan şeyi sakın söyleme ki kendi söz sabahında parlaklık olsun

Değişme Zamanı; Beni yaratan güç, bana kendi yeni hayatımı değiştirme gücü de vermiştir. Yeni yaşamıma şimdi başlayabilirim. Hemen şimdi. Hepimiz bir yolculuktayız, bilsek de bilmesek de. Bu yolculukta tüm potansiyelimizi göstermek için buradayız. Çoğumuz düşüncelerimizin kendi etrafımızdaki olaylardan etkilenerek oluştuğunu düşünürüz. Dışarıdaki olaylar ile düşünce arasında direk ilişki kurarız. Düşüncelerini kontrol edemeyeceğini düşünerek düşünce hapsine gireriz çoğunlukla, çünkü kontrolün bizde olduğunu unuturuz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste