Mehmet Gölhan Sözleri ve Hayatı

söz kimin

Bu sayfada Siyasetçi Mehmet Gölhan ait 2 adet sözleri / alıntıları ve hayatı yer almaktadır. Mehmet Gölhan kimdir? Ölüm / doğum tarihi kaçtır? Mehmet Gölhan mesleği, nereli, hayatının özeti, kısaca özgeçmişi, kaç yaşında gibi bilgilere ulaşacaksınız.

Mehmet Gölhan
  • Adı: Mehmet Gölhan
  • Doğum: 1929
  • Ölüm: 5 Aralık 2013
  • Mesleği: Siyasetçi
Mehmet Gölhan Kimdir Sayfası

Bu sayfada Mehmet Gölhan hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Mehmet Gölhan sayfasında hata veya düzeltme bildirimi için lütfen çekinmeden bizimle irtibata geçiniz. Bildirin.

Mehmet Gölhan (d. 1929, Adaρazarı, Türkiye - ö. 5 Aralık 2013, Ankara), Türk siyasetςi.

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'ni bitirdi. Sanayi Dairesi Başkanlığı, YSE ve TPAO Genel Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarlığı, Büyük Türkiye Partisi ve Doğru Yol Partisi Kurucu Üyeliği, 18., 19. Dönem Sakarya 20. Dönem Ankara ve 21. Dönem Konya Milletvekilliği ile Sanayi ve Teknoloji, sozkimin.com Milli Savunma ve Devlet Bakanlığı yaρtı. Evli ve 2 çocuk babasıydı.

kaynak: wiki

Mehmet Gölhan Sözleri 2 Adet

Aşağıdaki Mehmet Gölhan sözleri hakkında hata olduğunu düşünüyorsanız veya sayfamızda bulunmayan Mehmet Gölhan sözlerini sayfaya ilave etmemizi istiyorsanız irtibata geçiniz. Bildirin.

Benim oğlum da Amerika'da, benim karım da ağlıyor. Sabretsinler. (Terör olaylarında şehit olan evlatları için ağlayan anneler için yaptığı açıklama.)

Benim oğlum da Amerika'da, benim karım da ağlıyor. Sabretsinler.

Yorumlar 0 Adet

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin Alfabetik Liste