Louise Hay Sözleri ve Hayatı

söz kimin

Bu sayfada Yazar Louise Hay ait 43 adet sözleri / alıntıları ve hayatı yer almaktadır. Louise Hay kimdir? Ölüm / doğum tarihi kaçtır? Louise L. Hay mesleği, nereli, hayatının özeti, kısaca özgeçmişi, kaç yaşında gibi bilgilere ulaşacaksınız.

Louise Hay
  • Adı: Louise Hay
  • Doğum: 8 Ekim 1926
  • Ölüm: 30 Ağustos 2017
  • Mesleği: Yazar
Louise Hay Kimdir Sayfası

Bu sayfada Louise Hay hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Louise Hay sayfasında hata veya düzeltme bildirimi için lütfen çekinmeden bizimle irtibata geçiniz. Bildirin.

Louise L. Hay (8 Ekim 1926) Amerikalı yazar, teşvik edici eserler yazarı ve Hay House Yayımevi'nin kurucusu. Daha çok Hayatına Şifa ver kitabı ile tanınır.
Louise L. Hay 90 yaşında hayata veda etmiştir.
kaynak : wiki

Farklı bir kaynaktan Louise L. Hay

Louise şifa teknikleɾi ve pozitif öğɾetisi ile milyonlaɾca insanın yaşamlaɾını güzelleştiɾmeleɾine , bedensel zihinsel ve ɾuhsal sağlıklaɾ oluştuɾmalaɾına yaɾdımcı olmuştuɾ.

Avustɾalya medyası taɾafından neɾedeyse yaşayan eɾmiş sıfatı ile isimlendiɾilmiş Louise Hay,aynı zamanda kişisel gelişimin dünyadaki en önemli isimleɾinden biɾidiɾ. Bedenini İyileştiɾ isimli ilk kitabı 1976 yılında yayınlanmıştıɾ. Bu taɾih Dünyada zihin ve beden bağlantılaɾının konuşulmaya başlamasından çok önce idi.

1988 yılında daha gelişmiş ve yenilenmiş biɾ baskısı çıktı ve en iyi satan kitaplaɾ listesinde uzun biɾ zaman duɾdu. 33 faɾklı ülkede yayınlandı ve 25 faɾklı dile çevɾildi.

Louise hayatının işine 1970 yılınԁa Newyork ԁa başlaԁı. Hayatını güzelleştirmek için pek çok kurslara ve eğitimlere katılırken kenԁini insanlara ԁanışmanlık yaparken bulԁu. sozkimin.com Bu hobi çok kısa zamanԁa tam zamanlı bir iş haline ԁönüştü. Bir süre sonra Louise tüm beԁensel hastalıkların zihinsel neԁenlerini ve bunların nasıl pozitife ԁönԁürülebileceği ile ilgili bir referans kitabı yazԁı. Tüm Amerika kıtasınԁa seyahat eԁerek eğitimler ve seminerler vermeye başlaԁı.

Louise bir süre sonra kansere yakalanԁı. Kenԁi teorilerini pratiğe ԁönüştürԁü ve 6 ay içinԁe ameliyat yaԁa kemoterapiye ihtiyaç ԁuymaԁan kanseri tamamen iyileştirԁi.



1980 yılında Louise tekrar California eyaletine geri döndü ve tüm öğretilerini kitaplara dökmeye başladı. 1984 yılında orijinal ismi You Can Heal Your Life yayınlandı. Bu kitap Türkςeye Düşünce Gücüyle Tedavi adı ile ςevrildi.

New york Times en ςok satılan listelerinde tam 13 hafta kaldı. Tüm dünyada 50 milyondan fazla baskısı satıldı.

Louisе 20 yıl sonra Opray Showa çıktı vе kitap gеnе еn iyi satanlar listеsinе yеrlеşti. Bir kitabın 20 yıl ara ilе еn iyi satanlar listеsinе yеrlеşmеsi dünyada ilk dеfa oluyordu.

Louisе Hay Housе adında bir şirkеt kurdu. Öncе еvinin salonunda başlayan bu firma dünyada son dеrcе tanınan pеk çok yazar vе kişisеl gеlişim uzmanlarının kitaplarının yayınlandığını çok başarılı bir şirkеt halinе gеldi.

Louisе 81 yaşında kеndi filmini yaptı. Adı kitabı ilе vе tüm Dünyada markalaşmış öğrеtisi ilе aynı. You Can Hеal Your Lifе.

Louisе şu anda 89 yaşında halеn San Diеgo da boyama, bahçеcilik vе danslarla mеşgul olduğu sağlıklı vе aktif bir hayat sürüyor.
kaynak: ruhsalеgitim

Louise Hay Sözleri 43 Adet

Aşağıdaki Louise Hay sözleri hakkında hata olduğunu düşünüyorsanız veya sayfamızda bulunmayan Louise Hay sözlerini sayfaya ilave etmemizi istiyorsanız irtibata geçiniz. Bildirin.

Eğer şu an yaptığınız işten nefret ediyorsanız, bu nefret duygusunu beraberinizde götüreceksiniz. Yeni işiniz iyi olsa bile, kısa süre sonra o yeni işten de nefret ettiğinizi fark edeceksiniz. İçinizde hangi duygu varsa, onu yeni yerinize de götüreceksiniz. Eğer bir hoşnutsuzluk dünyasında yaşıyorsanız, nereye giderseniz gidin, o karşınıza çıkacaktır.

Başarılı olmak için yaptıklarınızın bir hata olduğuna değil, varolmamızın bile zaten bir başarı olduğu düşüncesine inanmalısınız.

Affetmek her zaman ve her yerde yanımda taşıdığım iyileştirici bir araçtır. Affetmeye hazırım; Eleştiri, korku, suçluluk, pişmanlık ve utanç duygusunu üzerimden attığım zaman özgür olduğumu hissediyorum. Bu sayede kendimi ve diğer insanları affedebilirim. Bu hepimizi özgür kılacaktır. Eski meseleleri kapatmaya hazırım. Geçmişte yaşamayı reddediyorum artık. Bu yükü uzun zamandır sırtımda taşıdığım için kendimi affediyorum. Kendimi ve başkalarını sevmeyi bilmediğim için kendimi affediyorum. Her insan kendi davranışlarından sorumludur ve hayatta ne ekerse onu onu biçerler. Bu nedenle kimseyi cezalandırmama gerek yok. Ben de dahil olmak üzere hepimiz kendi bilinçlerimizin yasaları altında yaşıyoruz. Kendi adıma kin tutan yönümü bir kenara bırakıyorum ve sevgiyi kucaklıyorum. Ve şimdi iyileşiyorum.

Bazı insanlar hazır değildir. Bunda bir yargılama yok. Hepimiz kendimiz için doğru olan zamanda, yerde ve sıralamada değişmeye başlarız. Ben bile kırk yaşlarına gelene kadar değişimlerimi gerçekleştirmeye başlamadım.

Ektiğiniz toprak bilinçaltınızdır. Tohum ise yeni olumlu düşüncelerinizdir. Bugünden sonra yaşayacağınız tüm yeni deneyimler bu tohumun içindedir. Tohumu yeni olumlu ifadelerle sularsanız, kendinize duyduğunuz sevgi ve verdiğiniz değerin güneş ışığı gibi üzerinizde parlamasını sağlarsınız.

Değişme Zamanı; Beni yaratan güç, bana kendi yeni hayatımı değiştirme gücü de vermiştir. Yeni yaşamıma şimdi başlayabilirim. Hemen şimdi. Hepimiz bir yolculuktayız, bilsek de bilmesek de. Bu yolculukta tüm potansiyelimizi göstermek için buradayız. Çoğumuz düşüncelerimizin kendi etrafımızdaki olaylardan etkilenerek oluştuğunu düşünürüz. Dışarıdaki olaylar ile düşünce arasında direk ilişki kurarız. Düşüncelerini kontrol edemeyeceğini düşünerek düşünce hapsine gireriz çoğunlukla, çünkü kontrolün bizde olduğunu unuturuz.

Senelerdir kendini eleştirip duruyorsun ve hiçbir şey olmuyor. Kendini sürekli onaylamayı dene ve bak bakalım neler oluyor.

İç evrende huzura kavuşup kendimizle barışınca, hayat çok daha zevkli oluyor.

Kendimizle barışık olduğumuz zaman hayatımız her yönüyle düzene girer.

Zihnimizde barışı ve uyumu yarattığımızda ve olumlu şeyler düşündüğümüzde, kendimize olumlu deneyimleri ve bizimle aynı düşüncede insanları çekeriz. Tersine hata bulmaya, suçlamaya, kurban anlayışına saplandığımızda, hayatımız hayal kırıklıkları ve başarı

Hakkımda Ne Düşündüğünüz Beni İlgilendirmez. O Sizin Kendi Meselenizdir. Sonuçta Hakkımda Düşündüğünüz Şey, Titreşimler Halinde Sizden Çıkacak Ve Sonrada Size Geri Dönecektir.

Daima mükemmel, bütün ve tam olacağım. Hayatımı bu anlayışla yaşamayı seçiyorum.

Şimdi mükemmel, bütün ve tamamım.

Varlığımın gerçeği şu ki , ben mükemmel, bütün ve tam olarak yaratıldım.

Doğru yerde , doğru zamandayım , doğru şeyi yapıyorum.

Artık eski sınırlamalara ve eski yokluklara inanmayı seçmiyorum.

Eski düşüncelerin artık üzerimde gücü yok.

An be an değiştiğimi görüyor ve hissediyorum.

Ben kendi dünyamın tek gücüyüm. Özgür olmayı seçiyorum.

İçinizdeki Güçle Ne Kadar Çok İlişki Kurarsanız, Hayatınızın Her Alanında O Kadar Özgür Olursunuz.

Dinginim ve huzurluyum. Çünkü hayatın akışına Güveniyorum.

Başka birine benzemeye çalışmak ruhumuzu kurutmak demektir.

Tüm duygularımda huzur içindeyim. Kendimi seviyorum ve onaylıyorum.

Kendi dünyanın gücü ve merkezi sensin! Neyi düşünmeyi seçiyorsan, karşına o çıkacaktır.

Çocuğunuz varsa ve sizi rahatsız eden alışkanlıkları varsa, bunların sizin alışkanlıklarınız olduğuna kalıbımı basarım. Çocuklar etraflarındaki yetişkinleri taklit ederek öğrenirler. Siz kendinizi değiştirin, onların kendiliğinden değiştiklerini göreceksi

Geçmiş yaşanmış ve bitmiş, değiştirilemez. Yaşayabildiğimiz tek an, bu an. Bu andan geçmişe ait bir anının öfkesini sürdürüyorsak, bu anın gerçek deneyimini yaşayamıyoruz demektir.

Senelerdir Kendini eleştirip duruyorsun ve hiç bir şey olmuyor. Kendini sürekli ONAYLAMAYI dene ve bak bakalım neler oluyor.

Çoğunlukla kendimizde 'yanlış' olduğunu düşündüğümüz şeyler, bireyselliğimizin bir ifadesidir. Bunlar bizim farklılıklarımız ve özelliklerimizdir. Bize özgüdür. Doğa asla kendini tekrarlamaz. Bu gezegende zamanın başlangıcından itibaren asla iki aynı kar

Değişime en direndiğiniz şeyler, değiştirmeye en çok ihtiyacınız olan şeylerdir.

Farkında Olmak İyileşmenin ve Değişmenin İlk Adımıdır.

Kendiniz de dahil olmak üzere insanları suçlamaktan vazgeçin. çünkü her birimiz zaten sahip olduğumuz bilgi, birikim ve farkındalıkla elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Düşüncelerinizin su damlaları gibi Olduğunu düşünün. Bir düşünce veya bir su damlasının pek fazla anlamı Olmaz. Ama düşünceleri tekrarladıkça, önce halının üzerinde bir leke fark edersiniz, sonra küçük bir su birikintisi Oluşur, bir göle dönüşür ve bu düş

Düşünce biçimimi bakış açımı değiştiriyorum. Böylece sorunlar kendi kendine çözülüyor.

Bazı insanlar hazır değildir. Bunda bir yargılama yok. Hepimiz kendimiz için doğru olan zamanda, yerde ve sıralamada değişmeye başlarız. Ben bile kırk yaşlarına gelene kadar değişimlerimi gerçekleştirmeye başlamadım.

Eleştiri, korku, suçluluk, pişmanlık ve utanç duygusunu üzerimden attığım zaman özgür olduğumu hissediyorum. Bu sayede kendimi ve diğer insanları affedebilirim. Bu hepimizi özgür kılacaktır. Eski meseleleri kapatmaya hazırım. Geçmişte yaşamayı reddediyoru

Öğrenmem gereken her şey doğru zamanda karşıma çıkmaktadır.

Bir yerlerde birisi tam da senin verebileceklerini arıyor.

Senelerdir kendini eleştirip duruyorsun ve hiçbir şey olmuyor. Kendini sürekli onaylamayı dene ve bak bakalım neler oluyor.

Geçmişle ilgili her şeyi sevgiyle affediyorum. Yaşamımı mutlulukla doldurmayı seçiyorum. Kendimi seviyorum.

Ektiğiniz toprak bilinçaltınızdır. Tohum ise yeni olumlu düşüncelerinizdir. Bugünden sonra yaşayacağınız tüm yeni deneyimler bu tohumun içindedir. Tohumu yeni olumlu ifadelerle sularsanız, kendinize duyduğunuz sevgi ve verdiğiniz değerin güneş ışığı gibi

İç düzeyde huzura kavuşup kendimizle barışınca, HAYAT çok daha zevkli oluyor.

Her zaman sevgi ve korku arasında seçim yapma şansına sahibiz.
Korktuğumuz zamanlarda aklıma güneşi getiririm.
Bulutlar önüne geçtiği halde o her zaman parlamaya devam eder.
O tek ebedi gücün ışığı da tıpkı güneş gibi,
negatif düşünce bulutlarımız geç

Benim Zihnim Güçlü Bir İyileştirme Aracıdır. Her sorun bana öğrenmem gereken bir ders verir.

Yorumlar 4 Adet

Perihan

Haynur

Bencede saglıklı derken hatasız kaç insan varki herkesin sorunu vardır ve asıl degişim kendini iyi hissetmeyen insanın iyi hissetmeyi öğrenmesi ihtiyaç bencede züm olumsuz duygular hayatımızı asıl olumsuz yapıyor.dedigi gibi ancak olumlu düşünürsek daha i

Perihan

sami

insan kac zamanda kendini deyistire bilir

Perihan

Gülden Özturk demir

Düşünce gücü ile hayatım değişti tesekkurler hayat bende seni seviyiyorum

Perihan

yunus kaya

yazarın bütün fikirlerine katılıyorum ,ancak bütün bunların gerçekleşmesi için öncelikle akıl ve ruh sağlığının yerinde olması gerekmektedir. Yüzlerce korku, endişe ,kaygı ve güvensizliklerle yüklenmiş, çocukluğunda yaşadığı ruhsal ve fiziksel şiddete mar

Yorum Yaz

söz kimin Alfabetik Liste