Kütüphaneler olmasaydı, ne mi olurdu? Geçmişimiz ve geleceğimiz hiç olurdu....

söz kimin

Bu sayfada Yazar, romancı, oyun yazarı Ray Bradbury tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ray Bradbury şöyle demiştir: Kütüphaneler olmasaydı, ne mi olurdu? Geçmişimiz ve geleceğimiz hiç olurdu.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ray Bradbury

Kütüphaneler olmasaydı, ne mi olurdu? Geçmişimiz ve geleceğimiz hiç olurdu.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yanlış yapmayan insan yoktur; insanlık yanlışını kabul ve düzeltmekle olur.

Sanatçının antenleri en ince karakterleri sismograf gibi saptar. İşitilemeyecek kadar hafif ve gizli (kalmış) şeyler beni çeker, merakımı yandırır. Her büyük sanatçı en belirsiz esin kaynağına tepki gösterir. Böylece, yeni olan kendisini dolaylı olarak açıklar. Bu bulma olgusuyla en işitilmeyen duyulur, bulunur, insan sadece kendi içine, ta dibine kadar bakabilmeli ve dinleyebilmelidir.

İç karışıklıktan Usame Bin Ladin sorumlu. Bu eylemlerde tamamen genç insanlar sömürülüyor. Gençler uyuşturucu hap alıp sokağa dökülüyor. Bin Ladin daha önce de gençleri sömüreceğini söylemiş bir kişi.

Din, ilk sahtekar ile ilk aptalın tanışmasıyla ortaya çıkmıştır.

Stil doğal bir şeydir ve zevkle en ufak bir ilgisi yoktur.

Uykunuz ağır biliyorum. Ya dertleriniz çok, ya da delilikleriniz. Dertlerinizi anlayabilirim ama deliliklerinizi anlayamıyorum. Sadece anlayabildiğim doğruysa, fazlaca doyumsuzsunuz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste