Kraliyet Cemiyeti Konseyi, birbirlerini bu makama seçen ve sonra da cemiyet p...

söz kimin

Bu sayfada Matematikçi, analitik filozof, makine mühendisi Charles Babbage tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Charles Babbage şöyle demiştir: Kraliyet Cemiyeti Konseyi, birbirlerini bu makama seçen ve sonra da cemiyet p... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Charles Babbage

Kraliyet Cemiyeti Konseyi, birbirlerini bu makama seçen ve sonra da cemiyet pahasına birlikte yemekler yiyerek övgüler yağdıran, madalyalar dağıtan adamların oluşturduğu bir gruptur.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bir erkeğin evlenmeden önce bir kadına verdiği tüm güllere öpücüklere ve akşam yemeklerine karşın, gizliden gizliye istediği tek şey, evlilik işlemleri biter bitmez kadının mutfak paspası gibi ayaklarının altına serilmesiydi.

Tüm yazılmışların içinde en çok kanla yazılanı severim. kanla yaz, göreceksin ki kan, tindir.

Kör kalbimin sesine uyarak anne ve babama, sevdiğim eski 'aydınlık' dünyaya bağımlılığı seçmiştim; oysa bu dünyanın biricik dünya sayılamayacağın biliyordum artık.

Aşığın gözleri, sevgilisinden ayrıldığında da yaşla dolar, O'na kavuştuğunda da.

Çocuğunuz varsa ve sizi rahatsız eden alışkanlıkları varsa, bunların sizin alışkanlıklarınız olduğuna kalıbımı basarım. Çocuklar etraflarındaki yetişkinleri taklit ederek öğrenirler. Siz kendinizi değiştirin, onların kendiliğinden değiştiklerini göreceksi

Düşlerden bahsediyoruz diye uyuyoruz zannedilmesin... Bilakis, hayatı uyanık yaşıyoruz; hem de sonuna kadar.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste