Kötülüğün doğaüstü bir kaynağı olduğuna yönelik bir inanç gereksizdir; insanl...

söz kimin

Bu sayfada Yazar Joseph Conrad tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Joseph Conrad şöyle demiştir: Kötülüğün doğaüstü bir kaynağı olduğuna yönelik bir inanç gereksizdir; insanl... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Joseph Conrad

Kötülüğün doğaüstü bir kaynağı olduğuna yönelik bir inanç gereksizdir; insanlar yardım almaksızın her türlü ahlaksızlığı yapma kabiliyetine sahiptir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yokluğunun soğuğunda üşümektense varlığının ateşinde yanmak isterdim. Üşüyerek yanmayı yanarak üşümeyi yazık ki ben senden öğrendim.

Ey insan ! Yalnızlıktan şikâyet etme sakın; Öyle bir Dost'un var ki; şah damarından yakın.

Gerçek aşk, hiçbir şey yapmamaktır. bir şeyler yapmak kolay; aramak, ağlamak, yalvarmak, kızmak, yalan söylemek, dünyayı yerinden oynatmak. zor olan bunların hepsini yapmaya gücün yetecekken hiçbir şey yapmamaktır. beklemektir zor olan, herhangi bir beklentiye sığınıp yaslanmadan beklemek. hiçbir şey ummadan, hiçbir şeyi değiştirmeye kalkmadan, gücünü sadece masumiyetten alan ve sabırla beslenen.

Nasıl yaşanacağını, kenarda durup izlemeden dünyanın nasıl hem içinde hem dışında olunacağını öğrendim. Bir daha asla ama asla hayattan kaçmayacağım. Aşktan da...

Kadın bir adamın sırnaşmasına karşı koymayla işe başlar ve kaçmasını engelleyerek işi bitirir.

Hırçın olmayın, hem kendinize hem de başkalarına huzur verin. Hırçınlıklarınızı yenmeye çalışın.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste