Korku beyni felce uğratır. İlerleme cesaretten doğar. Korku inanır, cesaret ş...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li hatip, aktivist ve politik lider Robert Green Ingersoll tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Robert Green Ingersoll şöyle demiştir: Korku beyni felce uğratır. İlerleme cesaretten doğar. Korku inanır, cesaret ş... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Robert Green Ingersoll

Korku beyni felce uğratır. İlerleme cesaretten doğar. Korku inanır, cesaret şüphe eder. Korku yere düşer ve dua eder. Cesaret ayakta durur ve düşünür. Korku kaçar, cesaret ilerler. Korku barbarlıktır, cesaret uygarlık. Korku tanrılara, şeytanlara, ruhlara inanır. Korku dindir. Cesaret bilim.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Savaşçı olalım ya da olmayalım, zaman zaman hepimizin önüne bir şans düşüverir. Sıradan insanla savaşçının farkı, savaşçının bunu biliyor olması, uyanık kalması, bekliyor olması, o bir şans ortaya çıktığı anda onu yakalamasıdır.

Kendini hiçbir dogmaya adamayan, hiçbir taraftan yana olmayan özgür ve bağımsız düşünüre, yeryüzünün hiçbir yerinde vatan yoktur.

Bir insanı, ancak gerçekten uyuyorsa uyandırmak mümkündür. Ama, eğer uyumuyor da uyku taklidi yapıyorsa, dünyanın bütün gayretlerini sarfetseniz, nafiledir.

Dokunma en çok bir kayboluş duygusuna karşı durabilmek için yapılır.

En delikanlı mevsimdir kış. Yüzüne yüzüne vurur yalnızlığını.

Hakkımda hiçbir şey bilmiyorum bana görüş yapmayın.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste