Köpekler dostlarını sever, düşmanlarını ısırırlar. Bu açıdan insanlara hiç be...

söz kimin

Bu sayfada Nörolog Freud tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Freud şöyle demiştir: Köpekler dostlarını sever, düşmanlarını ısırırlar. Bu açıdan insanlara hiç be... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Freud

Köpekler dostlarını sever, düşmanlarını ısırırlar. Bu açıdan insanlara hiç benzemezler. Saf sevgi yeteneğinden yoksun insanlar daima sevgiyle nefreti birbirine karıştırırlar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bir güvenlik lambasının üzerine inşa edilebileceği prensipler, Sir Humphrey Davy'nin ülkenin bu bölümüne gelmesinden çok önce birkaç kişiye söyledim.

Hayatın hedefi özgürlüktür. Özgürlük olmadan hayatın anlamı yoktur. Özgürlük politik, sosyal ya da ekonomik özgürlük anlamına gelmez. Özgürlük zamandan, zihinden, arzudan özgür olmaktır. Zihnin varolmadığı anda evrenle bir olursun; evren kadar sınırsız ol.

Hayattaki en büyük tehlike çok fazla önlem almanızdır.

Affedilmenin verdiği acı kadar kötü bir şey olamaz.

Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin ?sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir.

Yıllanmışlığın güzelliği dört şeyde kendini gösterir; yakmak için bekletilmiş ödün, içmek için yıllanmış şarap, güvenmek için eski dostlar, okumak için de eski yazarlar en iyisidir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste