Kimileri müzikal kimliklerini yaşatmak için kimiler para kazanmak için müzik ...

söz kimin

Bu sayfada Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı Nev tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Nev şöyle demiştir: Kimileri müzikal kimliklerini yaşatmak için kimiler para kazanmak için müzik ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Nev

Kimileri müzikal kimliklerini yaşatmak için kimiler para kazanmak için müzik yapıyor. Ben insanlarla gönlümdekini paylaşmak istiyorum. Tabii ki para gelirse daha iyi projelerle dönebilme imkânımız oluyor.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ben bunları kendim için yapmıyorum. Kendim için yapsam evime kapanır dansımı orada yapar şarkımı orada söylerdim ve hiç sahneye çıkmazdım.

Trenlerle yolculuk etmeyi çok severim. Evlenince artık cam kenarında oturmak zorunda kalmazsınız.

Gönül istiyor ki, dil konusundaki şikâyetler kısa zamanda dinlensin ve bu kitapta öne sürülen fikirler değerini kaybetsin. - Türkçenin Karanlık Günleri

Bireylerin davranışlarını kurallara göre düzenlemelerini öğütleyen şey, ‘kendine nasıl davranılmasını istiyorsan başkasına da öyle davran’ ilkesidir.

Ünlü bir şövalye, şöhret için çok kere aşkını unutur.

Çalarken sizi dinleyenlerle ilgilenmeyiniz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste