Kime ok atmayı öğrettimse, bir gün beni nişan aldı....

söz kimin

Bu sayfada Şair, Gazeteci, Veteriner Hekim, Öğretmen, Milletvekili Mehmet Akif Ersoy tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Mehmet Akif Ersoy şöyle demiştir: Kime ok atmayı öğrettimse, bir gün beni nişan aldı.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Mehmet Akif Ersoy

Kime ok atmayı öğrettimse, bir gün beni nişan aldı.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yaşamayı sürdürmek sadece nefes almayı sürdürmek değildir. Kimse kayıtsızlıkla yaşamayı beceremez; bazı şeyleri seversin, bazılarından da nefret edersin; öfkelenir ya da hayranlık duyarsın. Bu, yaşamın değerlerini kabullendiğinin bir kanıtıdır. Simone de Beauvoir - Mandarinler

Eve gidip onu geri getirmek için çareler düşüneceğim. Netice itibariyle yarın bir başka gündür.

Unutma; hayat sana ne kadarını sunarsa o kadar özgürsün. Hayatın kurallarını bırakıp, kendi kurallarını koyarsan özgürlüğe anca kavuşursun.

Ölümde olduğu kadar doğumda da güzellik vardır ve hayatımızı aynı şekilde değiştirir. Hem bize bir şeyler katıyorlar hem de bir şeyler alıp götürüyorlar.

Ticaretten vazgeçmeye ve hedefimi daha takdire değer ve kararlı bir şekilde düzeltmeye karar verdim; bu yüzden dünyanın bir parçasını ve harikalarını görmeye hazırlandım.

Beklemek, şimdi hiç duymayan birine, dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste