Kim bir oruçluya iftar ettirirse, kendisine onun sevabı kadar sevap yazılır. ...

söz kimin

Bu sayfada Peygamber Hz Muhammed tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Hz Muhammed şöyle demiştir: Kim bir oruçluya iftar ettirirse, kendisine onun sevabı kadar sevap yazılır. ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Hz Muhammed

Kim bir oruçluya iftar ettirirse, kendisine onun sevabı kadar sevap yazılır. Üstelik bu sebeple oruçlunun seyabından hiçbir eksilme olmaz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Gerçek mutluluğun kendi içinizde yattığını farkedin. Huzur, mutluluk ve neşeyi... dış dünyada aramayı bırakın. Paylaşın. Gülümseyin. Kucaklaşın. Mutluluk, kendinize birkaç damla bulaştırmadan başkalarına dökebileceğiniz bir şey değildir.

Düşünüyorum, o halde varım." demiş descartes ama arif nihat asya ise "hayır, yanlış.düşünülüyorum, o halde varım." demiştir.

İnsan iki şeyi unutamaz, sevdiğini ve onun yokluğunu. İki şeyi de asla saklayamaz; sarhoşluğu ve aşık olduğunu.

Hiç bir meziyet, erkekleri kadınların gözünde cesaret kadar yükseltmez.

Bir Kendini Hatırlama durumunda alınan izlenimler duygusal hale gelir. En basit bir şey bile ilginç veya güzel hale gelebilir ve daha önce hiç algılamamış olduğunuz bazı anlamları yansıtabilir.

Sadece aşırı yenilikleri veya geçmişe ait şeyleri seviyorum.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste