Kendi kendime konuştuğum kadar, kimseyle konuşmuyorum. Sebep delilik değil, s...

söz kimin

Bu sayfada Şarkıcı, Sözyazarı, Gitarist Bob Marley tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Bob Marley şöyle demiştir: Kendi kendime konuştuğum kadar, kimseyle konuşmuyorum. Sebep delilik değil, s... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Bob Marley

Kendi kendime konuştuğum kadar, kimseyle konuşmuyorum. Sebep delilik değil, sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Sen yollara yürürsen, çiçekler de yürür.

Sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin.

Ağzın tat görmesin hayat, kandırdın beni.

İyi yemek, risk alınarak elde edilir.

Soğuk bir kış sabahı çok sayıda kırpı donmamak için hep birlikte ısınmak üzere bir araya toplanır. Ama kısa süre sonra oklarının birbirleri üzerindeki etkilerini görüp yeniden ayrılırlar. Isınma gereksinimi onları bir kez daha bir araya getirdiğinde okları yine kendilerine engel olur ve iki kötü arasında gidip gelirler, ta ki birbirlerine katlanabilecekleri uygun mesafeyi bulana kadar. Bunun gibi, insanların hayatlarının boşluğundan ve tekdüzeliğinden kaynaklanan toplum gereksinimi onları bir araya getirir, ama nahoş ve tiksinti verici özellikleri onları bir kez daha birbirinden ayırır.

Ruhsal zafer, cömertlerin, güçlülerin ve feragat edenlerin; hayat suyuna kaynak verenlerindir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste