Kendi acınızın ve kalp kırıklıklarınızın dünya tarihinde daha önce hiç var ol...

söz kimin

Bu sayfada Afrikalı-ABD'li yazar James Baldwin tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. James Baldwin şöyle demiştir: Kendi acınızın ve kalp kırıklıklarınızın dünya tarihinde daha önce hiç var ol... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

James Baldwin

Kendi acınızın ve kalp kırıklıklarınızın dünya tarihinde daha önce hiç var olmadığını düşünürsünüz, sonra okursunuz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Küçük sözlerden dönersen büyük sözlerden de dönersin.

Bu aşkın gelirinin yarısını sağır sultana bağışladım, duymazlıktan gelip seni, gitsin kulağını açtırsın, diğer yarısını sana bıraktım, kendine protez aşıklar alırsın.

Zaman, her şeyi değiştirir. İnsanlar böyle söylerler. Ama doğru değildir. Bir şeyler yapmak bir şeyleri değiştirir. Bir şey yapmamak her şeyi oldukları gibi bırakır.

Sessizlikten yaratmışsa evreni yaradan; seslerden sessizlikler yaratmaktır yaratıcılık..

Nasıl fiziği Hristiyanlar keşfettiği halde Hristiyan Fiziği diye bir kavram yoksa, ve nasıl matematiği Müslümanlar keşfettiği halde Müslüman matematiği diye bir kavram yoksa, Hristiyan ve Müslüman Ahlakı diye bir kavram da yoktur. Keşfetmemiz gereken, insanlığın refahına ilişkin gerçek soruları yanıtlayan verilerdir. Bunu yaparken kullanmamız gereken tek araç samimiyetle ve dürüstçe yapılan bilimsel araştırmalardır. Ve eğer dinler, evrendeki herhangi bir konuda haklı çıkarsa bu tamamen şans eseridir.

İtalya'daki bazı çocuklar bana 'Mama Jazz' (Jazz Anne) diyor; bence bu çok tatlı. Tabi 'Grandma Jazz' (Jazz Büyükanne) demedikleri sürece.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste