Kapitalizm, insanların birbirlerine merhamet duymasını engelleyebilmek için y...

söz kimin

Bu sayfada Türk yazar ve senarist Tarık Tufan tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Tarık Tufan şöyle demiştir: Kapitalizm, insanların birbirlerine merhamet duymasını engelleyebilmek için y... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Tarık Tufan

Kapitalizm, insanların birbirlerine merhamet duymasını engelleyebilmek için yüzyüze iletişim yerine kurumsal kimliklerin iletişimini önceliyor.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Kim bir işin giriş yollarını bilmezse, çıkış yolları da yüzüne kapanır.

Kimyager olmak istiyorsanız, sağlığınızı mahvetmek zorunda kalacaksınız. Sağlık eğitiminizi mahvetmezseniz, bu gün kimyada hiçbir şey başaramazsınız. (Liebig'in August Kekule'ye tavsiyesi)

Duymak fayda etmez sağıra zaten.

Bir ağacı sulamak kökleri sulamaktan daha iyidir. İnsanı dönüştürmek de toplumu dönüştürmekten daha iyidir.

Kapitalizm toplumsal kanserdir. O her zaman bir toplumsal kanser oldu. O toplumun bir hastalığıdır. O toplumun tümörüdür.

Her insan, özünde bulunan şeyi, yalnız kısmen hayatında gerçekleştirebilir. Ama yanlış eğitim, kötü tahsil, yabancı kişilikleri taklit vs. ile bunu bütünüyle başaramaz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste