Kalbi kırmaya tek bir söz yeter; ama kırılan kalbi tamir etmeye ne bir özür, ...

söz kimin

Bu sayfada Amerikalı yazar ve şair Charles Bukowski tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Charles Bukowski şöyle demiştir: Kalbi kırmaya tek bir söz yeter; ama kırılan kalbi tamir etmeye ne bir özür, ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Charles Bukowski

Kalbi kırmaya tek bir söz yeter; ama kırılan kalbi tamir etmeye ne bir özür, ne de bir ömür yeter.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Taş üstüne taş koya koya, yarattığın dünyanın çöktüğünü görmek bir yana birde altında kalmak varya!

herkes gider mi şarkı sözleri Sessiz bir gece, yorgun adımlarım Hiç haberi yok gibi, ıslak kaldırımların Kimse görmüyor mu? Kimse duymuyor mu? Durup önünde kalbinin, kimse durdurmuyor mu? Herkes gider mi? Herkes gider mi? Söyle bana küçük adam, her şey biter mi? Çok erken değil mi? Erken değil mi? Söyle bana küçük adam, herkes gider mi? Elinde cennetin kayıp haritası Kalbinde hazineler, yüzünde anahtarı Kimse görmüyor, kimse bilmiyor Ve sen hâlâ üşüyorsun.. Herkes gider mi? Herkes gider mi? Söyle bana küçük adam, her şey biter mi? Çok erken değil mi? Erken değil mi? Söyle bana küçük adam, herkes gider mi? Hâlâ yalnız mısın? Sadece özgür. Peki mutsuz? Sadece alışmış. Peki ya aşık? Sadece eksik. Peki ya sen? Hâlâ bekliyor musun? Beklemek, şimdi hiç duymayan birine, Dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız. Peki ya umut? Umut, şimdi hiç görmeyen birine, Gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız. Herkes gider mi? Herkes gider mi? Söyle bana küçük adam, söyle bana küçük adam Çok erken değil mi? Erken değil mi? Söyle bana küçük adam, söyle bana küçük adam Yağmur diner mi? Yağmur diner mi? Söyle bana küçük adam, söyle bana küçük adam Herkes gider mi? Herkes gider mi? Söyle bana küçük adam, söyle bana küçük adam Çok erken değil mi? Erken değil mi? Söyle bana küçük adam, söyle bana küçük adam Yağmur diner mi? Yağmur diner mi? Söyle bana küçük adam, söyle bana küçük adam

Dünyanın aklının yüzde doksansekizi ıı. Abdülhamidde yüzde biri bende geri kalan yüzde biri ise diğer insanlardadır.

Öfke, tutuşturulmuş bir ateş gibidir. Her kim ki öfkesine hâkim olursa, onu söndürür. Ve her kim onu salıverirse, ilk yanan kendisi olur.

Komutanların daima yüksek amaçları olmalıdır; bunlar sıradan olan şeylerin güvenliğine sığınmadan, kendilerini farklı kılacak şeylerin peşinde olmalıdırlar.

Din de felsefe de bir inancın izahı olarak hiçbir geçerli bilgi ortaya koymazlar. Fakat onlardan birini seçmek zorundadır insan: ya kendisini otoritenin kollarına atacak, yahut da varoluş, tehlikeyi kendi üzerine alacak. Felsefe ve din arasında bir mücadele vardır. Fakat gerçek felsefe ve gerçek din, birbirini anlamasalar da birbirine saygı gösterirler.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste