Kadınlar yattıklarıyla değil, unutamadıklarıyla uyanırlar....

söz kimin

Bu sayfada Kɑɾikɑtüɾist ve yɑzɑɾ Metin Üstündağ tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Metin Üstündağ şöyle demiştir: Kadınlar yattıklarıyla değil, unutamadıklarıyla uyanırlar.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Metin Üstündağ

Kadınlar yattıklarıyla değil, unutamadıklarıyla uyanırlar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Güne gülümserken papatyalar, Dualar gibi yükselir ümitlerim...

Öyle bir sihirbazdın ki; beni bile kaybettin.

Acı çekmek nedir? İstençle hedefi arasındaki yola konulan bir engel aracılığıyla bu çabanın engellemesidir. Mutluluk, saadet nedir? Amaca ulaşılmasıdır.

Ahlaki yargılama ve mahkum etme, dar kafalıların, onlar kadar dar kafalı olmayanlardan intikam almak için, en çok sevdikleri yoldur ve aynı zamanda da : doğa onlara bu kadar az akıl bağışladığı için, bir çeşit tazminat ve asıl olmak fırsatıdır. Kötü niyet, ruhanileştirir.

Herkes en fazla kendi çıkarını, en az başkalarının çıkarını düşünür.

İnsan yalnız yaşadığı andan itibaren kendi geçmiş yaşantısıyla ilgili konuların yükü altında ezilir. Bu yük onu sersemletir. Bundan kurtulmak için de bunun bir miktarını onu her görmeye gelenin üstüne sıvaştırır, bu da bu sefer onların canını sıkar. Yalnız olmak demek ölüme yönelik alıştırmalar yapmak demektir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste