Kadınlar hep iki yüzlü erkeklerden şikayet ederler İyi de siz önce makyajınız...

söz kimin

Bu sayfada Şair, söz yazarı Şeref Semiz tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Şeref Semiz şöyle demiştir: Kadınlar hep iki yüzlü erkeklerden şikayet ederler İyi de siz önce makyajınız... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Şeref Semiz

Kadınlar hep iki yüzlü erkeklerden şikayet ederler İyi de siz önce makyajınızı silin

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İnsan, ancak maddi şeylerin ötesinde birşeylere sahipse zengindir.

Ellerim, gözlerim kelepçelerde Sevda çöllerinde Geçiyor aylarım, yıllarım, gecelerim Sevda zindanlarında Yeter ki, sen sev beni Yeter ki, inan bana Yeter ki, sen sev beni Yeter ki, inan bana Varlığın dilimde bir yudum su Sevda çöllerinde Hayalin, serabın yeterdi bana Sevda zindanlarında Yeter ki, sen sev beni Yeter ki, inan bana Yeter ki, sen sev beni Yeter ki, inan bana

Ey kahraman türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.

Bütün erkekler sözleriyle birbirlerine benzerler, ama onları farklı kılan yaptıklarıdır.

Yasayı tanımak, acının demir parmaklıklarını yok edecek törpüdür.

Akademisyenlerin çoğundan farklı olarak öğretme eyleminin ve araştırmanın aktivizme ve günün acil konularına bağlanması gerektiğine inanıyorum. Çevresel yıkım, türlerin yok oluşu ve avcı küresel kapitalizme boğulmuş bir dünyada, akademisyenlerin toplumsal dönüşümlerle ve devrimci değişimlerle ilgisi olmayan soyut konularla uğraşma lüksü olmamalı. Tersine; akademisyenler toplumsal hareket ve topluluklarda tahakküm, hiyerarşi, refah ve iktidarın elitler arasında giderek daha konsantre hale gelmesi, sürüp giden hayvan soykırımı ve gezegen çapında yaşanan ekolojik çöküşün sebepleri ve dinamiklerini anlayacak ve onu dönüştürmeye yardımcı olacak becerilerini kullanan organik entelektüeller olarak çalışmalılar.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste