İster imam nikahı olsun, ister kilisede tamamlansın ve ister laik yerel yönet...

söz kimin

Bu sayfada Türk sosyalist, yazar, düşünür, ekonomist Yalçın Küçük tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Yalçın Küçük şöyle demiştir: İster imam nikahı olsun, ister kilisede tamamlansın ve ister laik yerel yönet... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Yalçın Küçük

İster imam nikahı olsun, ister kilisede tamamlansın ve ister laik yerel yöneticiler tarafından imzalansın, nikah, bir borçlar hukuku sözleşmesidir. temelinde birlikteliği başlatmak değil, sürekliliğini güvence altına almak var.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Tipine bir çeki düzen ver, özenme, cebine para koy aman sakın kimseye verme aman, babanda metroseksüel, tamamda koçum ne işsin ben anlamam.

Adam kadını özledi, başka kadına sarıldı. Kadın adamı özledi, adamın yokluğuna sarıldı.

Aynaya bakarken nasıl görünüşünü seyrediyorsa insan, kendi düşüncesinin içine bakarak da özünü seyredebilirdi.

Bir kimse kendini çok akıllı bilir de, kimse ile istişare etmezse, en akılsızların dahi yapmayacağı yanlışı yapar, utanacağı işleri işlemekten kendini kurtaramaz.

İnsan unutmayı bir türlü öğrenemeyip de hep geçmişe bağlı kaldığı için şaşar durur kendi kendine de: istediği kadar ileri ve çabuk yürüsün, zinciri ile birlikte yürür, hızla akıp geçen olaylara bağlıdır gene de.

Herkesin hayalgucu tükendiğinde artık hiçkimse dünya için tehdit olmayacak.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste