İslam'ı Ortadoğu'nun dini geleneğine yabancı bir şey olarak görmek çok yanlış...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li devlet görevlisi Graham Fuller tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Graham Fuller şöyle demiştir: İslam'ı Ortadoğu'nun dini geleneğine yabancı bir şey olarak görmek çok yanlış... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Graham Fuller

İslam'ı Ortadoğu'nun dini geleneğine yabancı bir şey olarak görmek çok yanlış olur. İslam, bölgenin daha derinlerinde yatan dürtülerinin ve kültürlerinin pek çoğunu benimser, temsil eder ve devam ettirir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İnsanın sırf çoğunluk, çoğunlukta olduğu için, kitlelerle ya da çoğunlukla aynı şekilde düşünmek istemesi aşağılık ve düşük bir kafası olduğunun kanıtıdır. Halkın çoğunluğu ona inansın inanmasın, hakikat değişmez.

Deli bir rüzgar alır aklımı başımdan savrulurum Günlerden gecelere, gecelerden gündüzlere Ya yağmur gözlerin karanlığına düşerim Ya da sessizliğin ürpertisine Asılı bir resim görürüm duvarda yerinden oynatılmamış Ve bir çift göz ona bakmayı hiç unutmamış Deli bir rüzgar alır aklımı başımdan, savrulurum Geçmişten geleceğe, gelecekten sonsuzluğa Ya geçmişte kalan hayallerde ağlarım Ya da sokakların ıssız kuytularında

Ağlayarak katıldım şu hayatın seline!

Farkındalıktan yoksun olan, olan biteni tesadüf sanır.

Ağlıyordum. O gidenler, 'sen iyi bir insansın' diyordu. Ve hiçbiri de aslında; iyi insan sevmiyordu.

İnsanda mahrem alan 0. 5 metre, kişisel 1, 2, sosyal alansa 3 metredir. Şiddet suçu işleyenlerde kişisel olan dört kat daha geniştir, o yüzden onlara 5 metreden fazla yaklaşmamalı, yoksa tecavüze uğramış hissederler kendilerini.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste