İran'ı Cengiz Han ve İskender dışında kimse işgal edememiş o da geçicidir. İr...

söz kimin

Bu sayfada Türk emekli tümgeneral, yazar ve siyasetçi Osman Pamukoğlu tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Osman Pamukoğlu şöyle demiştir: İran'ı Cengiz Han ve İskender dışında kimse işgal edememiş o da geçicidir. İr... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Osman Pamukoğlu

İran'ı Cengiz Han ve İskender dışında kimse işgal edememiş o da geçicidir. İran enteresan bir devlettir Fars'lar enterasan halktır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Hiçbir yaşam anlatılamaz; çünkü yaşam, okunmak ya da bakılmak üzere açıldığı ya da soyulduğu anda toza dönüşüp ortadan yok olan bir kitabın birbiri üzerine binen sayfalarına ya da bir resmi oluşturan, üst üste sürülmüş boya tabakalarına benzer. Onları bir

Kafamın içi karanlık bir labirent gibi. Zaman zaman bazı koridorları aydınlatan şimşekler çakıyor. Bazı şeyleri neden yaptığımı hiç bilemiyorum.

Deneyim; kazanılan bilgiden çok, kaybedilen beklentilerden oluşur.

Ruh da beden gibi sık sık yapılacak egzersizlerle güçlenebilir ve gelişebilir. Tıpkı beden gibi, ihmal edildiğinde zayıf düşer ve nihayetinde de yok olur.

Kimdir Başkaldıran İnsan: Hayır diyen biri.

Narsisistleri, insanı selamını almak zorunda bırakmalarından tanıyorum.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste