İnsanın zamanı varsa, herşeyin gelmesini beklemeye mecburdur. Her şeyi varsa ...

söz kimin

Bu sayfada Türk şair Özdemir Asaf tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Özdemir Asaf şöyle demiştir: İnsanın zamanı varsa, herşeyin gelmesini beklemeye mecburdur. Her şeyi varsa ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Özdemir Asaf

İnsanın zamanı varsa, herşeyin gelmesini beklemeye mecburdur. Her şeyi varsa eğer; Zamanın geçemesini beklemeye mahkumdur.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Tabloları değerlendirirken ilk izlenimin göze hoş gelip gelmediğine ve sanatçının kurallara uyup uymadığına bakmalısınız; geri kalanına gelince, herkes bazı hatalar yapar.

Utangaçlığın içinde kendini beğenmişlik vardır. Görüntümüzün ve tavırlarımızın başkaları için çok önemli olduğunu düşünürüz.

Bugün seni seviyorum, yarın da bir neden bulur severim. Daha sonra seni yeniden keşfeder yeniden severim. Benim senden başka işim yok ki.

Elalemi ayıplarıyla anan bir kimsenin, senden de teşekkürle bahsedeceğini zannetme.!

Aşırı derecede çalışkan, pigmentlerini çok ince öğüten ve yağlarını damıtmak için çok fazla zaman harcayan bir mükemmeliyetçi. (Lorenzo di Credi için Vasari'nin yorumu)

Kimse bir elmanın iki yarısı olmak istemesin. Biri yeşil diğeri kırmızı elmadır; farkına varsın.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste