İnsan olarak gelinir dünyaya ama her gelen insan olarak kalamıyor. Spor yapan...

söz kimin

Bu sayfada Yazar Servet Saygınoğlu tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Servet Saygınoğlu şöyle demiştir: İnsan olarak gelinir dünyaya ama her gelen insan olarak kalamıyor. Spor yapan... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Servet Saygınoğlu

İnsan olarak gelinir dünyaya ama her gelen insan olarak kalamıyor. Spor yapan biri fiziğini geliştirir fakat o fiziği koruması için de her gün spor yapmalıdır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Aslında en büyük yanlışı İslam ve ahlakı birbirinden farklı şeylermiş gibi düşünmekle yaptık.

Hepimiz ölüm karşısında eşitiz.

Mücadelemiz, Milliyetçilik yumruğunun, içteki ve dıştaki Türkçülük düşmanı kuvvetlerin kafalarında bir atom bombası gibi patladığı güne kadar devam edecektir.

Kedilere ve köpeklere alerjim var.

Gerçekten de şimdiki zaman nedir? Sürenin sonsuzluğu içinde minicik ve durmadan kaçan bir nokta; doğar doğmaz ölen bir an.

Hep aynı hatta gidip gelen bir kara trendim artık, ne mutlu ne de mutsuz! Herhangi biriydim, beklentisi, amacı, hayali olmayan. Sokaklarda mevsimleri, ağaçları, kuşları görmeden telaşla yürüyen binlerce kişiden biriydim ben.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste