Hz. Aişe (r. ah. ) Şöyle anlattı: allah resulü (a. ş. ) temizleneceği zaman t...

söz kimin

Bu sayfada Peygamber Hz Muhammed tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Hz Muhammed şöyle demiştir: Hz. Aişe (r. ah. ) Şöyle anlattı: allah resulü (a. ş. ) temizleneceği zaman t... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Hz Muhammed

Hz. Aişe (r. ah. ) Şöyle anlattı: allah resulü (a. ş. ) temizleneceği zaman temizlenmeye, taranacağı zaman taranmaya, ayakkabı giyeceği zaman giymeye muhakkak sağdan başlamayı severdi.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Michael çok iyi bir aktör. Ayaklarına bakmazsanız eğer, Fred Astaire'i görebilirsiniz. Dolayısıyla onu benim yönetmem ve ayağım basmaması için biraz çabuk hareket etmem gerekti. Ama göğsünden yukarısında harika dans ediyor.

Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; tadını kaçıranı, hayatından çıkar.

Bazı hataları erken yapmanın hayatınıza çok büyük yararları olacaktır.

Nasıl hıristiyan ve yahudiler sinelerinden bilhassa xvii. Yüzyıl sonrasında hasıl ettikleri modernlik karşısında çaresiz kalışlarının faturasını yüzyıllar boyunca işlâm'a ödetme yolunu tutmuşlarsa türkiye'nin sağcıları ve solcuları da cumhuriyetin ilanı üzerinden daha bir yüzyıl geçmeden ufuksuz kalışlarının acısını türk topraklarından işlâmcilik tezini silmek suretiyle çıkarmak istiyorlar.

Zirveye, değerek çıkanlar; düşürdükleriniz kadar alçaksınızdır.

En aşınmış komünist beylik sözün bile, sadece tek bir savunu anlamına sahip olan günümüz burjuva hikmetinden daha fazla anlam hiyerarşileri vardır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste