Hüzünlendim: Hüznü sevdim, hüznün kalbime dokunmasına izin verdim. Böylece bü...

söz kimin

Bu sayfada Tıp doktoru, yazar Senai Demirci tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Senai Demirci şöyle demiştir: Hüzünlendim: Hüznü sevdim, hüznün kalbime dokunmasına izin verdim. Böylece bü... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Senai Demirci

Hüzünlendim: Hüznü sevdim, hüznün kalbime dokunmasına izin verdim. Böylece bütün mutlulukların ve zevklerin sonunda ayrılık çizgisine teğet geçip geri döndüğünü gördüm.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Her şey hareket halindedir ve hiçbir şey sonsuza dek kalmaz. Bu yüzden de aynı ırmağa iki kez giremeyiz. Çünkü ikinci kez ırmağa girdiğimde ben de değişmiş olurum, ırmak da.

Kalbini dinlersen, asla bölünmezsin. Kalbini dinleyerek neyin doğru, neyin yanlış olduğunu düşünmeksizin doğru yönde hareket edersin. Yani insanlığın bütün sanatı , kalbi bilinçli , tetikte ve dikkatli dinlemenin sırrından oluşacak. Ve hangi yolla olursa ol

İnsan hep bir şeylerini kaybeder, çünkü KAYBETMEK hayata dairdir ama VİCDANINI ve AHLAKINI kaybeden her şeyini kaybeder...

Kitaplarımı gördünüz. Yazılarımdaki başarının zekamdan ya da aldığım eğitimden kaynaklanmadığını anlamışsınızdır. Bu başarı, sürüler halinde yaşamanın getirdiği rahatlıktan kendimi bilerek ve isteyerek uzaklaştırmamdan; kötü ve güçlü eğilimlere yüz yüze gelme cesaretini gösterebilmemden kaynaklanmaktadır.

Her şeyin en iyisine sahip olan değil, sahip olduğunun tadını çıkaran mutludur...

Bir ateist, insanlığı yeniden doğaya, deneyime ve akla yönlendirmek için, insanlığa zarar veren ejderhaları yok eden kişidir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste