Hislerin fazla gelince, hiçbir şey hissetmiyormuş gibi yaparsın....

söz kimin

Bu sayfada İrlandalı yazar, oyun yazarı, eleştirmen ve şair Samuel Beckett tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Samuel Beckett şöyle demiştir: Hislerin fazla gelince, hiçbir şey hissetmiyormuş gibi yaparsın.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Samuel Beckett

Hislerin fazla gelince, hiçbir şey hissetmiyormuş gibi yaparsın.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Beni teselli edecek sanatım var, ama bu sefil erkek ve kadınlar ne için yaşayacak?

Ölümden sonraki yaşam, dinlerden öğrenilen bir kavramdır. Ölümden sonraki yaşamın gerçekliliğini kanıtlamak için dini dogmalara inanmak ve peygamber sözlerini kabul etmek mümkün değildir.

Kendimi Muhammet Ali'den yumruk yemiş gibi hissediyorum. (2010 Dünya dünya kupasında Artantin'in Almanya'ya elenmesinin ardından)

İnsanın acısını, insan alır.

Kadın gül'ü sever, dikenine katlanır, çünkü ona ver'diğiniz sevgi, saygı, güven ve değer önemlidir, bunlar gül'dür ama onun için nelerden vaz'geçtiğiniz çok daha önemlidir, bunlar da gül bahçesi'dir...

Kölelik dışında hiçbir şey bilmeyen köleler uysal kölelerdir. Sadece tutuklu yaşamını bilen tutuklular özgür olmamalarının acısını çekmezler.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste