Hindistan derin, İran köklü, Norveç sessiz, Japonya tek tip, Hollanda çalışka...

söz kimin

Bu sayfada Şair Tahir Musa Ceylan tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Tahir Musa Ceylan şöyle demiştir: Hindistan derin, İran köklü, Norveç sessiz, Japonya tek tip, Hollanda çalışka... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Tahir Musa Ceylan

Hindistan derin, İran köklü, Norveç sessiz, Japonya tek tip, Hollanda çalışkan, Avustralya psikopat, Çekya oyuncak, İtalya artist, Yunanistan şımarık, Almanya sağlam ülke, Türkiye ise enerjisi meçhul mucize bir makine.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yıllar geçer, idris'lerin kalplerindeki çocuklar daha ölüdür; düşleri hâlâ terasta, idris'ler ise zemin katta kiracı oturur.

Gözler kapalı yaşamak kolaydır. Görebildiğiniz tek şey yanlış yorumlardır.

Bu sadece normal bir kız hakkında bir film, çünkü bütün bu makyajı silip takma kirpikleri çıkardığımızda gerçekten öylesine bir kızım. (Part Of Me hakkında)

Bir zamanlar satrançla o kadar iç içeydim ki, insanları da satranç taşı olarak görüyordum artık. Kimini at'a benzetiyordum kimini fil'e. Ama ne ilginçtir ki satrançta öyle bir taş olmamasına rağmen çakallara benzettiğim o kadar çok insan vardı ki.

Eksiksiz bilgiye sahip olmak güven ihtiyacını ortadan kaldırır, bilgiden tamamen yoksun olmaksa güveni imkansız hale getirir. Ayrıntılı pratik kararın güvenme dayanmasını sağlamak için ne kadar bilme ve bilmeme miktarının kaynaşması gerektiği, tarihsel dön

Yanından geçip giden okyanusları tanımayan ummanlar var. Hatırlama an meselesi, tanımak birdenbire. Amma ki zaman geçip gider, her şeyin zamanı var, zamansızlığı var.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste