Hiç şansın kalmadı dönsen de geri yitirdin verdiğim bütün değeri aşkına emane...

söz kimin

Bu sayfada Türk şair, söz yazarı Cemal Safi tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Cemal Safi şöyle demiştir: Hiç şansın kalmadı dönsen de geri yitirdin verdiğim bütün değeri aşkına emane... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Cemal Safi

Hiç şansın kalmadı dönsen de geri yitirdin verdiğim bütün değeri aşkına emanet ettiğim yeri bu kadar kırmasan ne kaybederdin?

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Beden önce tonus sonra üzerinde klonus yaratır ardından da bunları koordine eder, hareket böyle ortaya çıkar böyle sürer; toplumdaki hatta yaşamdaki olaylar da zuhur etmek için benzer bir yol izler; nispeten sert, tok bir zemin ve üzerinde oynak düzenekle

Yanlızlığına kaç dostum:görüyorumki her yanını ağılı sinekler sokmuş. sert sağlam bir havanın estiği yere kaç!yalnızlığına kaç.

Düzeltmek istemediğimiz kusurlarımızla övünmeye çalışırız.

Bir deli, toplumun dinlemek istememiş olduğu ve dayanılmaz gerçekler söylemesini engellemek istemiş olduğu bir insandır.

Sevgilisinden ayrıldı diye ağlayanlar; hiç namazı kaçırdım diye ağladınız mı?

Harcarken eğlendiğiniz zaman harcanmış değildir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste