Her yeni düşünce, her yeni inanç kendinden öncekileri taşır içerisinde....

söz kimin

Bu sayfada Yazar Ahmet Ümit tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ahmet Ümit şöyle demiştir: Her yeni düşünce, her yeni inanç kendinden öncekileri taşır içerisinde.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ahmet Ümit

Her yeni düşünce, her yeni inanç kendinden öncekileri taşır içerisinde.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bir işin sadece tek bir geçerli amacı olabilir: müşteri kazanmak.

Kendi içimize bakmazsak, dışarıyı net bir şekilde görmeyi başaramayız.

Bilim ile din arasında gerçek bir çatışma olabileceğini düşünen kişi ya bilimde çok genç, ya da din konusunda çok cahil olmasıdır.

Hatırlıyormusun bana armağan ettiğin ilk şarkıyı, 'ölünce sevemessem seni' ulan! Hayattayken bile sevmedinki..

Çobanla Bülbül Çoban kaval çaldı, sordu bülbüle: ?Sürülerin hani, ovan nerede? ? Bülbül sordu, boynu bükük bir güle: ?Şarkılarım hani, yavrum nerede? ? Ağla çoban ağla. Ovan kalmadı. Göz yaşı dök bülbül, yuvan kalmadı. Çoban dedi: Ülkeler hep gitse de, Kopmaz bende Anadolu Ülkesi,? Bülbül dedi: Düşman Hased etse de İstanbul da şakıyacak Türk sesi? Çalış çoban, kurtar öz yurdunu. Şairlerden topla, bülbül bir ordu. Çoban dedi: Edirne'den ta Van'a Erzurum'a kadar benim mülklerim.? Bülbül dedi:İzmir, Maraş, Adana, İskenderun, Kerkük en saf Türklerim? Sarıl çoban, Sarıl. Mülkü bırakma. Yad elinde, bülbül, Türk'ü bırakma. Çoban dedi: Sürülerin hep kaçsa Benim sürüm var, kaçmaz, adı Türk ili. Bülbül dedi: Şarkı ölsün, yok tasa; Türkülerim yaşar söyler halk dili. Yalvar çoban, yalvar. İlin kurtulsun. Dile haktan, bülbül, dilin kurtulsun.

Hayatın çeşitli güçlüklerine karşı üç şey hediye edilmiştir. Ümit uyku ve gülmek.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste