Her türlü sorunum var ve cesaretim kırılıyor....

söz kimin

Bu sayfada Fransız heykeltıraş Camille Claudel tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Camille Claudel şöyle demiştir: Her türlü sorunum var ve cesaretim kırılıyor.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Camille Claudel

Her türlü sorunum var ve cesaretim kırılıyor.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Birbirimizin küçük kusurlarını hoş göremezsek arkadaşlıktan birşey anlayamayız.

Dövmelerim bireyselliğimin bir göstergesi.

Sen aşk ikliminde sultan, sen güzellik şahikasında dolunay, sen vefa göğünde hilal. Biz bir bakışının dilencisi...

Belki saçma gelecek ama genç yönetmenlere önereceğim şey ellerine bir kamera ve film alıp, herhangi bir konuda film çekmeleridir.

Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gün gelir harcarlar seni. Bir de saçlarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni. Eğer gideceksen, mani olamam, Düşersen sonunda yine bul beni. Vefasız kullardan, vefa bekleme, Kıymetsiz bir pula satarlar seni. Sevgilim dünyanın kanunu böyle, Sevip mutlu olan varmıdır söyle, Seni benim gibi kimse anlamaz, Mutlu olamazsın başka biriyle. Eğer gideceksen, mani olamam, Düşersen sonunda yine bul beni. Vefasız kullardan, vefa bekleme, Kıymetsiz bir pula satarlar seni. Bulamazsın, bulamazsın, benim gibi seveni, Bulamazsın, bulamazsın, seni mutlu edeni. Bulamazsın, bulamazsın, benim gibi seveni, Bulamazsın, bulamazsın, senin için öleni.

Kütüphanenizin kucağında hiç üşümeyeceksinizdir. Her halükarda, cahilliğin dondurucu tehlikelerinden korunmuş haldesinizdir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste