Her şeyi görebilecek kadar yakında, günü gelince çekip gidebilecek kadar uzak...

söz kimin

Bu sayfada Gazeteci ve yazar Ece Temelkuran tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ece Temelkuran şöyle demiştir: Her şeyi görebilecek kadar yakında, günü gelince çekip gidebilecek kadar uzak... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ece Temelkuran

Her şeyi görebilecek kadar yakında, günü gelince çekip gidebilecek kadar uzakta durmayı iyi bilirim.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Hani uyku ile uyanma arasında bir ara vardır ya, hani hala rüyayı hatırladığın? İşte o arada hep seni düşüneceğim.

Kötü olan her şeyin daha da kötüsü vardır.

Açıklık politikayı temizleyecek unsurlardan birisidir. Hiçbir şey açıklık kadar politikadaki kötü uygulamaları kontrol edemez.

Kendi alt kültürünü yarat. İnsanlara yatırım yap. Seni sevenlerle ve senin sevdiklerinle kendi toplumunu oluştur. İçinde yaşadığın toplumun tüm kurallarını yok sayma. Mesela sokağa çıplak çıkma, kırmızı ışıkta geçme ama düşünce tarzını kendin seç. Bir başka kişinin ya da toplumun bu konularda belirleyici olmasına izin verme.

Islak unutulmuş bir taş bezi gibi kalakaldım. Kendimin ucunda. Öyle ıslak, öyle kötü kokan, yırtık ve perişan. Siz aşkı ne bilirsiniz bayım. Aşkı aşk bilir yalnız!

Lenin'e göre bir yanılgı karşısında susmak ya da onu görmezlikten gelmek, yenilmekten ve o yanlışı yapmaktan daha vahimdir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste