Her şey üstünüze geliyor, Sizi kimse anlamıyor ve çok yalnızsınız biliyorum. ...

söz kimin

Bu sayfada Türk sinema ve tiyatro oyuncusu Nejat İşler tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Nejat İşler şöyle demiştir: Her şey üstünüze geliyor, Sizi kimse anlamıyor ve çok yalnızsınız biliyorum. ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Nejat İşler

Her şey üstünüze geliyor, Sizi kimse anlamıyor ve çok yalnızsınız biliyorum. Ama şunu bilin bu konuda yalnız değilsiniz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bazı şeyler için artık sabrım yok; ukala biri haline geldiğim için değil, aksine hayatımda artık beni mutsuz eden ya da üzen şeyler ile vaktimi daha fazla kaybetmek istemediğim bir noktaya ulaştığım için... Laf sokmalara, haddinden fazla eleştirilere ve hangi türden olursa olsun talep ve beklentilere artık sabrım yok. Benden hoşlanmayan insanları memnun etmeye, beni sevmeyen insanları sevmeye ve bana gülümsemeyen insanlara gülümsemeye yönelik arzumu kaybettim. Artık yalan söyleyen ve beni yönetmek isteyen insanlara bir tek dakika bile harcamak istemiyorum. Oyunların, ikiyüzlülüğün, sahtekarlıkların ve ucuz övgülerin olduğu ortamlarda bulunmak istemiyorum. Çok bilmişliğe ve akademik ukalalığa tahammülüm yok. Aynı şekilde boş dedikodulara da bulaşmak istemiyorum. Uyuşmazlıklardan ve karşılaştırmalardan nefret ediyorum. Farklılıklardan, hatta zıtlıklardan oluşan bir dünyaya inanıyorum, bu nedenle katı ve toleransı olmayan olan insanlardan kaçınıyorum. Arkadaşlıkta sadakatsizlikten ve ihanetten hoşlanmıyorum. Birisine nasıl iltifat edileceğini ya da cesaretlendirmek için ne diyeceğini bilmeyen insanlarla bir arada olamıyorum. Abartılar beni sıkıyor.Ve her şeyin de üzerinde, sabrımı hak etmeyen hiç kimseye sabrım yok.

Bitti diye üzülme, 'yaşandı' diye sevin.

Çarpışma sonrası bir elektronun enerjisi, halen üstesinden gelebileceği geciktirme potansiyelinin belirlenmesiyle incelenir.

Öyle bir sarıl ki bana , ayrılığa yer kalmasın aramızda.

Ölüm haberlerine, 'kimlerdenmiş' demediğimiz gün tekrar insan olacağız.

Dindarlar kötü ve güvenilmez insanlar olsalardı bebeler camii önlerine bırakılır mıydı hiç? Siz hiç Diskoya bırakılan bebek gördünüz mü?

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste