Her şey ile hiçbir şey arasındaki kapıyı aralayan gerçeğe giden yolu görür....

söz kimin

Bu sayfada Çerkez asıllı Türk yazar Erol Anar tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Erol Anar şöyle demiştir: Her şey ile hiçbir şey arasındaki kapıyı aralayan gerçeğe giden yolu görür.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Erol Anar

Her şey ile hiçbir şey arasındaki kapıyı aralayan gerçeğe giden yolu görür.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bütün dünyada, nerede kapitalist varsa orada basın özgürlüğü; gazete satın alma özgürlüğü, yazar satın alma özgürlüğü, rüşvet, halkın görüşünü satın alma ve burjuvazinin yararına saptırma özgürlüğü anlamına gelir.

Dinsizler, tarihin her çağında insan hakları için savaştı, ve her zaman özgürlüğün ve adaletin korkusuz avukatı oldular.

Adam gibi' sevmelerin yasaklandığı bir yerde, ne kadar seversen o kadar acı çekersin. Sonra mı? Çektiğin acıyla kalırsın işte.

İngiltere hiçbir zaman zayıftan yana olmaz. Onun İngiltere oluşunun nedenidir bu.

Bekliyorum seni yalnız bir ev gibi ta ki sen beni tekrar görüp, içimde yaşayana kadar. O zamana kadar pencerelerim ağrıyacak.

Bunun el yada ağız alışkanlığı olduğunu yada dudak tiryakisi olduğunuzu düşünüyorsanız o zaman neden yakıyorsunuz ki? Sadece tutun yada sadece dudaklarınıza götürün. Böylece sağlığınıza hiç zarar vermeden paranızı da kurtarabilirsiniz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste