Hele, gerçeklere çoğu zaman boş veren, işin bir ucunu Allah'a bırakmaya yatkı...

söz kimin

Bu sayfada Amerikalı yazar O. Henry tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. O. Henry şöyle demiştir: Hele, gerçeklere çoğu zaman boş veren, işin bir ucunu Allah'a bırakmaya yatkı... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

O. Henry

Hele, gerçeklere çoğu zaman boş veren, işin bir ucunu Allah'a bırakmaya yatkın, gündelik yaşayışında bile mucizeler beklemeye alışık bizim gibi insanları bir düşün! Ne kadar kolay aldatırız kendimizi!

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İnsanoğlunun tek bir etkili silahı vardır. Kahkaha.

Asıl müzik gerçeğin kendisidir.

Gel ahımı alma güzel bir ah yerde kalmaz imiş gaziler fani dünyada Pir ağlatan gülmez imiş.

Dostun yanına hediyesiz gitmek, buğdaysız değirmene gitmek gibidir.

Biri kurbağa öper, biri yüzyıllarca uyur, biri 7 cüceyle yaşar, biri kuleye kapatılır. Bir masal prensesi olsan bile kadınlık zor.

Hadis söylüyorum kaynağı ne diyor? Ebu nuaym diyorum oda ne diyor sineğin anası sen ne anlarsın kaynaktan.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste