Hayatı olduğu gibi değil de hayal ettikleri gibi yaşamaya kalkanlar mutluluğa...

söz kimin

Bu sayfada Türk siyasetçi Kazım Taşkent tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Kazım Taşkent şöyle demiştir: Hayatı olduğu gibi değil de hayal ettikleri gibi yaşamaya kalkanlar mutluluğa... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Kazım Taşkent

Hayatı olduğu gibi değil de hayal ettikleri gibi yaşamaya kalkanlar mutluluğa delirdikleri zaman erişebilirler.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Daha önce hiç yüz görmedim, çünkü gözlerimin içine baktığım için sadece bakışlarını gördüm.

İnsan yataktan midesi altüst, kusarak kalktıktan ve önünde, tekrar yatağa serilene kadar geçireceği on beş uzun, bıktırıcı saat olduktan sonra özgür olmuş olmamış ne çıkardı. Özgürlük insanın yaşamasına yardım etmiyor.

Matematik hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatına sahip olan birçok kişi onu aritmetikle karıştırır ve onu kurak bir bilim olarak görür. Ancak gerçekte, büyük miktarda hayal gücü gerektiren bir bilimdir.

Eğer bana bir büyükbaba olarak zavallı bir maymunu mu, yoksa doğanın büyük bir güç ve yetenekle donattığı ama bu gücü ve yeteneğini, yalnızca birtakım eğlenceli sözleri ağırbaşlı bilimsel bir tartışma gibi sunmak amacıyla kullanan bir insanı mı yeğlersin? Diye soracak olsalar, hiç duraksamadan tercihimin maymundan yana olduğunu söylerdim .( oxford piskoposu samuel wilberforse' un ''..maymunla akrabalık bağınız anne tarfından mı, yoksa baba tarafından mı?.' sorusu üzerine )

Sesini hatırlamıyorum bile; ama söyledikleri hala aklımda.

Bizler bizi oluşturan atomların tanrılarıyız. Ama aynı zamanda, kainatı oluşturan tanrıların atomlarıyız.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste