Hayâsızlar 'aşk'ın cılkını çıkardılar, başka bir kelime bulmak lazım....

söz kimin

Bu sayfada Türk yazar, romancı, hikayeci Ömer Sevinçgül tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ömer Sevinçgül şöyle demiştir: Hayâsızlar 'aşk'ın cılkını çıkardılar, başka bir kelime bulmak lazım.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ömer Sevinçgül

Hayâsızlar 'aşk'ın cılkını çıkardılar, başka bir kelime bulmak lazım.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Nazar et hal-i perişanıma bir kerre bemin Yanıyor nâr-ı firakınla serapta bedenim. (Şu perişan halime bir kerecik bak! Senin hasretinle yanıyorum.)

Evlatlarım ben sizin babanızım. Siz neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorsunuz. Bu yaptığınız haramdır. Haram nedir bilmiyor musunuz?

Atatürk'e sayın demek yetmez. Onu da ben umursamazlık gibi anlarım, Büyük Atatürk, Aziz Atatürk, Ölümsüz Atatürk, Eşsiz Atatürk onlar bile az!

Bütün hatıralarımı toplayarak bir hüküm vermek istediğim zaman, kadınların hiçbir zaman sahiden sevemeyecekleri neticesine varıyordum.

Yanında seni ısıtacak biri varsa, üşümek gerçekten güzeldir.

İşin zoruna gideceksin. Her zaman zoru dene.. Zoru yapamasan bile, zoru yapmaya çalışarak hiç olmazsa kolayını yaparsın.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste