Hayalim kadınları doğadan korumak....

söz kimin

Bu sayfada Matematikçi ve fizikçi Christian Doppler tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Christian Doppler şöyle demiştir: Hayalim kadınları doğadan korumak.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Christian Doppler

Hayalim kadınları doğadan korumak.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Değer verdiklerimiz; zafere doğru var gücümüzle koşarken, avucumuzda taşıdığımız ıslak sabun gibidir. Her an yitirilmeye hazır olan.

Cümleler vardır korkunç bir yer sarsıntısı gibi kıtaları birbirinden ayırır. Kıtaları yani gönülleri. Uçurumlara köprü atan cümleler de vardır.

Bilim ve gündelik hayat ayrılamaz ve ayrılmamalıdır.

Dost gerçekleri. Düşman işine geleni. Deli ağzına geleni. Aşık içinden geçeni söylermiş.

Sevgilerin karşılıksız, Yardımların gizli olacak Seni; attan, ottan ayıran özelliğin farkına varacaksın Çünkü sen insansın Ve bunu yakaladığın gün bembeyaz yaşayacaksın.

Ne olmak, neye sahip olmak, neyi başarmak istediğimizle ve evrende bize yardım edecek her şeyle bir bağlantımızın olması söz konusudur. Gereken tek şey, kendimizi buna hazırlamak ve niyeti harekete geçirmektir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste