Güvercinlerin ve taksi şoförlerinin hipokampüsleri büyük olur, birisi yiyeceğ...

söz kimin

Bu sayfada Şair Tahir Musa Ceylan tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Tahir Musa Ceylan şöyle demiştir: Güvercinlerin ve taksi şoförlerinin hipokampüsleri büyük olur, birisi yiyeceğ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Tahir Musa Ceylan

Güvercinlerin ve taksi şoförlerinin hipokampüsleri büyük olur, birisi yiyeceğin, diğeri şehrin haritasını çizer beynine çünkü.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İnsan nasıl ağzındaki yiyeceğin tadını kaybetmemek için yeni bir şey yemek istemezse, o da gözlerinin en son gördüğü görüntüyü kaybetmemek için yeni bir şeyi görmeyi istemiyordu aslında.

Haram yoldan çok kazanmak rızkın bereketini yok eder.

İyi bir 'kalça' sahibi olmanın, İyi bir 'kafa' sahibi olmaktan daha fazla pirim yaptığı bir ülkede, hiç birşey ileri gidemez.

Bu memlekette göte

Kalbini dinlersen, asla bölünmezsin. Kalbini dinleyerek neyin doğru, neyin yanlış olduğunu düşünmeksizin doğru yönde hareket edersin. Yani insanlığın bütün sanatı , kalbi bilinçli , tetikte ve dikkatli dinlemenin sırrından oluşacak. Ve hangi yolla olursa ol

Hayatta unutamayacağın en büyük pişmanlık, pişman olurum diye yapmadıklarındır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste