Güçlü bir hafıza, ağır bir cezadır. Ve işin kötüsü iyi anları nadiren, kötü a...

söz kimin

Bu sayfada Türk romancısı ve oyun yazarı Orhan Kemal tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Orhan Kemal şöyle demiştir: Güçlü bir hafıza, ağır bir cezadır. Ve işin kötüsü iyi anları nadiren, kötü a... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Orhan Kemal

Güçlü bir hafıza, ağır bir cezadır. Ve işin kötüsü iyi anları nadiren, kötü anları sıklıkla hatırlatır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Eline, beline, diline sahip ol.

Caz piyanisti olmak istedim ama yeterince iyi değildim. Şehir kolejine girdim çünkü üniversiteye girecek notlarım yoktu.

Eğer tek bir canlıya dahi zarar veriyorsan, senin bütün doğrularının canı cehenneme!

Korkmak kötü bi şey değildir ki! Korktuğun zaman değişik görürsün her şeyi.

Acının dili yoktur. İnsan ya da hayvan, fark etmez; hepsi aynı biçimde bağırır.

Someone Like You Yerleştiğini duydum Bir kız bulduğunu ve evlendiğini Rüyalarının gerçek olduğunu duydum Sanırım o, sana benim vermediğim şeyleri verdi Eski dostum, neden bu kadar utangaçsın? Ben senin gibi yalanı gizleyecek ya da ondan saklanacak değilim Ansızın, davetsiz, ortaya çıkmaktan nefret ediyorum Ama uzak duramadım, savaşamadım Yüzümü göreceğini Ve bunun sana benim için henüz bitmediğini hatırlatacağını umdum Aldırma, senin gibi birini bulacağım enin için de en iyisini diliyorum Beni unutma, yalvarırım"Bazen aşkla biter, bazense acıyla" dediğini hatırlıyorum Bazen aşkla biter, bazense acıyla, evet. Zamanın nasıl akıp gittiğini bilirsin Sadece dündü seninle hayatımızın zamanı Doğduk ve büyüdük yazın sisinde Mecbur kaldık zafer günümüzün sisine Ansızın, davetsiz, ortaya çıkmaktan nefret ediyorum Ama uzak duramadım, savaşamadım Yüzümü göreceğin iVe bunun sana benim için henüz bitmediğini hatırlatacağını umdum Aldırma, senin gibi birini bulacağım Senin için de en iyisini diliyorum Beni unutma, yalvarırım"Bazen aşkla biter, bazense acıyla" dediğini hatırlıyorum Bazen aşkla biter, bazense acıyla, evet. Hiçbir şey kıyaslanamaz, endişe ya da aldırış yok Pişmanlıklar, hatalar meydana getirilmiş hatıralarKim bunun böyle acı tatlı olduğunu bilebilirdi? Aldırma, senin gibi birini bulacağım Senin için de en iyisini diliyorum Beni unutma, yalvarırım"Bazen aşkla biter, bazense acıyla" dediğini hatırlıyorum Aldırma, senin gibi birini bulacağım Senin için de en iyisini diliyorum Beni unutma, yalvarırım 'Bazen aşkla biter, bazense acıyla' dediğini hatırlıyorumBazen aşkla biter, bazense acıyla, evet.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste