Gerçek ya da kurgu, bütün hayat aşk denilen yalan çevresinde dönüyordu sanki....

söz kimin

Bu sayfada Türk yazar Alper Canıgüz tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Alper Canıgüz şöyle demiştir: Gerçek ya da kurgu, bütün hayat aşk denilen yalan çevresinde dönüyordu sanki.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Alper Canıgüz

Gerçek ya da kurgu, bütün hayat aşk denilen yalan çevresinde dönüyordu sanki. Üstelik tecrübe gösteriyordu ki, bu zıkkım, mutluluktan ziyade bir felaket müjdecisiydi. Peki neden herkes onun peşindeydi? Ya da öyle miydi hakikaten?

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ahlak, evrensel değildir.

Maddi bakımdan hali düzelince insan neden daha az memnun olur? Maddi standart yükselince, psikolojik standart neden düşer?

Dostluklar kurulsun, İnsanlar gülsün, Barış güvercini uçsun dünyada, Yok olsun kötülük, Düşmanlık ölsün, Barış güvercini uçsun dünyada.

Bilgisiz ve bilinçsiz ibadet edenler, değirmen taşını döndüren eşeğe benzerler.

Münafığın özrü kabul edilmez. Çünkü o özür dilindedir kalbinde değil.

Ahlaki yargılama ve mahkum etme, dar kafalıların, onlar kadar dar kafalı olmayanlardan intikam almak için, en çok sevdikleri yoldur ve aynı zamanda da : doğa onlara bu kadar az akıl bağışladığı için, bir çeşit tazminat ve asıl olmak fırsatıdır. Kötü niyet, ruhanileştirir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste