Geceler sonsuz değildir....

söz kimin

Bu sayfada Yazar, filozof Albert Camus tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Albert Camus şöyle demiştir: Geceler sonsuz değildir.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Albert Camus

Geceler sonsuz değildir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bir insan tanrıların varlığına hiç inanmasa da, eğer aynı zamanda dürüst bir mizacı varsa, böyle kişiler insanlardaki kötülükten nefret eder; yanlışlıklara karşı olan nefretleri, onları yanlış işler yapmaktan uzaklaştırır; haksızlıktan kaçınırlar ve namuslu yaşarlar.

İki aşık için önemli olan her zaman dünyaya değil, birbirlerine nasıl baktıklarıdır.

Ulan oradan çıktın. Seda'nın eteğinden çıkmadı mı bu? Biz nereden tanıdık, Nihat Doğan mı biliyorduk?.Nihat Doğan'ın 'Survivor' programında söylediği 'Ben hiçbir kadının eteğinin altında saklanmam' sözlerini üzerine

Kimse bilmez bir ömür sürüklendim. Her sabah yeniden ümitlendim. Bakıp aynaya ne sözler verdim

Titreşimli bir diyafram ve etrafını saran bir spiral tel ile elektrikli bir mıknatıstan oluşur. Titreşen diyafram, mıknatısın akımını değiştirir. Telin diğer ucuna iletilen bu akım değişiklikleri, alıcı diyaframın benzer titreşimlerini yaratır ve sözcüğü yeniden üretir. (Antonio Meucci'nin notlarından)

Rahatlayın ve zihninizi sakinleştirin. Kendinizi unutun ve rakibinizin hareketini takip edin.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste