Fatih Aegon demir ustalarına, düşmanlarının elinden aldığı kılıçlardan görkem...

söz kimin

Bu sayfada Yazar George R. R. Martin tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. George R. R. Martin şöyle demiştir: Fatih Aegon demir ustalarına, düşmanlarının elinden aldığı kılıçlardan görkem... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

George R. R. Martin

Fatih Aegon demir ustalarına, düşmanlarının elinden aldığı kılıçlardan görkemli bir taht dövmelerini emrettiğinde, 'bir kral asla rahat oturmamalıdır' demişti.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Daha yığınla çocuk var doğurulacak, yığınla çocuk bezi, don, erkek çorabı var yıkanacak.

Yokluğun, cehennemin öbür adıdır, üşüyorum, kapama gözlerini..

Kütüphaneler insanlığın tek güvenilir ve kalıcı olan belleğidir.

Değişme Zamanı; Beni yaratan güç, bana kendi yeni hayatımı değiştirme gücü de vermiştir. Yeni yaşamıma şimdi başlayabilirim. Hemen şimdi. Hepimiz bir yolculuktayız, bilsek de bilmesek de. Bu yolculukta tüm potansiyelimizi göstermek için buradayız. Çoğumuz düşüncelerimizin kendi etrafımızdaki olaylardan etkilenerek oluştuğunu düşünürüz. Dışarıdaki olaylar ile düşünce arasında direk ilişki kurarız. Düşüncelerini kontrol edemeyeceğini düşünerek düşünce hapsine gireriz çoğunlukla, çünkü kontrolün bizde olduğunu unuturuz.

Varlıkların en üstünü insandır. Mahlûkların en aşağısı, en kötüsü de, yine odur. Çünkü, âlemlerin rabbının sevgilisi olan muhammed mustafâ insan olduğu gibi, âlemlerin rabbının düşmanı olan ebû cehl bin hisâm da insandır.

Daha fazla demokrasi konusunda şans vermek istiyoruz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste