Evde patron benim, karım sadece kararları verir....

söz kimin

Bu sayfada ABD'li film yönetmeni, senaryo yazarı, aktör, stand-upçı, oyun yazarı, öykücü ve müzisyen Woody Allen tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Woody Allen şöyle demiştir: Evde patron benim, karım sadece kararları verir.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Woody Allen

Evde patron benim, karım sadece kararları verir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yüzey göründüğü gibi değildir, çünkü yüzeyde kabul, yüzleşme ve sorgulama birleşir.

Ben boşuna nefes tüketmişim. Sen bari tüketme. Çünkü kimse karşısındakini dinlemiyor, insanlar doğrularını ve yanlışlarını kendileri bulmak zorundalar.

Ülkemiz insanlara maddesel zenginlikler sunmak için çok yoksul olsa da; Onlara eşitlik duygusu ve insanlık onuru sunamayacak kadar yoksul değildir.

Eğer bin fikrim var ise ve sadece biri iyi çıkıyorsa, ben buna memnunum.

Farklı kıtalarda halkların çiftçiliğe ve hayvan yetiştiriciğine geçip geçmeme ya da geçiş zamanlarındaki coğrafi farklılıklar, bu halkların daha sonraki yazgıları arasındaki benzemezlikleri büyük oranda açıklar.

Biliyorum, konuşucak birşeyimiz yok ama yinede gözlerini al gel elindeki yarayı,..suskunluğunu, acemiliğini beni biri severse inanmam seni biri severse utanırsın bilmediğin bir hastalığa acımak gibi bile olsa gel biliyorum konuşucak bir şeyimiz yok ama ızdırabim sende, mutlaka alda gel.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste