Bu sayfada Türk ses sanatçısı, besteci, yazar, ve sinema oyuncusu Ferdi Tayfur tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ferdi Tayfur şöyle demiştir: Eşim sayesinde evimde dua ve Kur'an eksik olmuyor.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.
Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.
İlk yorum yazan sen ol!Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.
Sizde olan tükenir onda olan sonsuz, feza sizin olsa ne yapacaksınız onsuz.
Yıldız kümelerini ilk keşfedip ad veren aşıklardır.
Ayna çamuru gösteriyor diye aynaya suç bulmak doğru mu?
Değişim olmayınca her şey aynen tekrara sarar ve sürünün içinde bir günü diğerinden farklı yaşamadan günler tüketilir. Yaş aldıkça da insanoğlu 'Ömür ne kadar çabuk geçiyor' deyişine sığınır.
Bir şirketin durumunun kötü olması, daha da kötüleşmeyeceği anlamına gelmez.
Kargalar, tek bir karganın gökyüzünü yok edebileceğini iddia eder. Buna hiç şüphe yoktur; ama bu gökyüzü ile ilgili hiçbir şey ifade etmez; çünkü gökyüzü basit anlamıyla şu demektir : Kargaların yokluğu.