Endişeye mahal yok, Hakk şerleri hayr eyler, güneş bir doğsun, Allah'ın yardı...

söz kimin

Bu sayfada Yazar Nizamülmülk tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Nizamülmülk şöyle demiştir: Endişeye mahal yok, Hakk şerleri hayr eyler, güneş bir doğsun, Allah'ın yardı... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Nizamülmülk

Endişeye mahal yok, Hakk şerleri hayr eyler, güneş bir doğsun, Allah'ın yardımı bize erişecek ve dediklerimi yerine getirirseniz inşallah hayırsıyla muradımız üzre devredecektir felek.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Affedilmeyecek günahlardan biri de, kişinin 'keşke, sadece bu günahımdan sorguya çekilsem yani, bu günah önemli değil demesidir. Daha sonra şöyle buyurdular: insanlar arasında sirk, karıncanın karanlık gecede siyah bir deri üzerindeki ayak izinden daha gizlidir.

Keşke cahil olsaydım.

Neyi seversen, o olursun. Sevgi simyadir. Asla yanlış şeyi sevme çünkü seni dönüştürecektir. Hiçbir şey sevgi kadar dönüştürücü değildir. Seni daha yükseklere, doruklara çıkabilecek bir şeyi sev. Senin ötende bir şeyi sev.

İyi niyetli insanlar yalana çabuk kanarlar. Ama boşa giden iyi niyeti asla unutmazlar.

Onları bıraktım, dönsünler. Ama ben, yolumda gitmek zorundayım.

Nâbî'nin Ogluna Verdigi Ögütler

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste