En zoru da; yüreğinde söyleyemediğin sözlerin kalmasıdır....

söz kimin

Bu sayfada Türk yazar Elif Şafak tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Elif Şafak şöyle demiştir: En zoru da; yüreğinde söyleyemediğin sözlerin kalmasıdır.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Elif Şafak

En zoru da; yüreğinde söyleyemediğin sözlerin kalmasıdır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İnsan düşüncesinin en büyük nesnesi, gerçeğin keşfedilmesidir; başka bir deyişle, şeylerin doğası ile uyuşan şeylerin kavramlarına ve ifadelerine ulaşmaktır.

Kitap, dersini her zaman tekrarlayan hazır bir öğretmendir.

Bach'a çalışın. Orada her şeyi bulacaksınız.

Dünyada hiçbir şey insanın sevdiğinden vazgeçmesine değmez. Fakat niçin olduğunu bilmeden ben de bu vazgeçişe katlanıyorum.

Kabe'de hacıları karşılar, rehber yerine bir peygamberdir ve kendini oraya konumlandırmayı, Kureyşlilerin oligarşilerinin yerine kendi hükümranlığını geçirmeyi giderek daha çekici bulur. Medinelilerle yaptığı görüşmelerin daha en baştan itibaren politik bir yanı vardır, ittifaklarla kendini güvence altına alır ve doğduğu kente karşı planlı bir biçimde savaş hazırlığı yapar.

Unutulmak istemiyorsan, ya okunacak şeyler yaz, ya da yazılmaya değer şeyler yap.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste