Dürüst bir insan daima çocuk kalır....

söz kimin

Bu sayfada Felsefeci Sokrates tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Sokrates şöyle demiştir: Dürüst bir insan daima çocuk kalır.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Sokrates

Dürüst bir insan daima çocuk kalır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Dedi ki: 'Unutma beni.' Dedim ki: 'Unutturma kendini.'

İran, Saddam Hüseyin'in lrak'ı ortadan kalktıktan sonra İsrail'e karşı en ciddi tehdit. ABD, bu çerçevede İran'ı Ortadoğu dengeleri açısından bir hedef olarak görüyor.

'Doğru yol kendini kendin hissettiğin yoldur.' dedi Kavim 'Yoksa neye göre doğru, kime göre doğru? Toplumun ahlak kurallarına göre mi? Etik anlayışa göre mi? İnandırıldığınız saçma aşk hikayelerinin absürt kurallarına göre mi?

Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır.

Bahse girerim yarın bir yobaz çıkıp, tuvalete gitmek günah diye fetva verse, tuvalete gitmeyecek ve altına yapacak o kadar öküz var ki bu ülkede.

Beethoven'ı anlamak bir yandan çok zor. Ama müziğiyle bir kere iç içe olduktan sonra, bu da zamanla olunuyor, ve olguluğa erişildiğinde, onu anlamak çok kolay. Onun içindeki şarkıyı yoğun şekilde hissetmek mümkün.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste