Dünya güzellendi, itibar düştü. Anne baba yoksun kaldı hürmete....

söz kimin

Bu sayfada Türk Halk Ozanı Aşık Veysel tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Aşık Veysel şöyle demiştir: Dünya güzellendi, itibar düştü. Anne baba yoksun kaldı hürmete.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Aşık Veysel

Dünya güzellendi, itibar düştü. Anne baba yoksun kaldı hürmete.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Seninkinden çok farklı düşüncelere sahip biriyle belirli aralıklarla birlikte olmayı alışkanlık edin.

Nefret etmeyi beni sevmeyenlerden öğreneceğim.

Görünmez bir adam var gökte yaşayan, her günün her dakikasını izleyen, ve bu görünmez adamın yapmanızı istemediği şeylerden oluşan 10 maddelik bir listesi var. Eğer bu listede ki herhangi bir şeyi yaparsanız sizi ateşle dumanla ve işkenceyle dolu bir yere sonsuza dek yaşamaya gönderecek. Zamanın sonuna kadar yanarak, boğularak, çığlık atarak acı çekin diye. Ama o sizi seviyor.

Dini cemiyet falan kurmak istemiyorum, aksine iyi para ödenen bir meslek dalı kurmak istiyorum. Ahlaken, ruhen, bedensel olarak hemşirelik mesleği için gerekli koşullara sahip, hangi sınıf ve mezhepten olursa olsun her kadına en iyi eğitimi vermek ilkem olmuştur daima.. Hastalara yardım etmek isteyen kişi duygusal bir hayalperest değil, aksine zor işleri seven, sadık biri olmalıdır.

Kendine kabir değil, kendini kabre hazırla.

Acılardan, yenilgilerden, ders çıkarmadan kurtuluşun yolu açılmaz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste