Doğrunun standartları yoktur. Etik bir zırvadır. Her yıldız, kendi yörüngesin...

söz kimin

Bu sayfada İngiliz okültist, yazar, mistik, satranç ustası, dağcı, şair, ressam, astrolog Aleister Crowley tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Aleister Crowley şöyle demiştir: Doğrunun standartları yoktur. Etik bir zırvadır. Her yıldız, kendi yörüngesin... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Aleister Crowley

Doğrunun standartları yoktur. Etik bir zırvadır. Her yıldız, kendi yörüngesinde ilerlemelidir. Ahlaki İlke'nin canı cehenneme, öyle bir şey yok!

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Güzel renkler Riato'daki dükkanlardan satın alınabilir, ancak iyi çizim ancak sanatçının yeteneğinin tabutundan sabırlı bir çalışma ve uykusuz geceler ile satın alınabilir.

Bir millet için, büyümekten korkmak kadar ölümcül düşünce olamaz.

Akıllarımız sınırlı fakat bu sınırlılığın şartları içerisinde sonsuz olasılıklarla çevrilmişiz; işte hayatın gayesi bu sonsuzluktan kavrayabildiğimiz kadar çok şey kavramak.

Sosyal ilişki olmadığında bedava ödül kaybolur, yalnız insanın depresyonu bundan olur.

Kadere cahil insan pençe gösterir.

Elinizi vicdanınıza koyun, bu ülkede Fars ya da Arap mimar, sanatkâr tarafından yapılmıştır diye bir sanat eserini gördünüz mü?

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste