David Joseph Schwartz Sözleri ve Hayatı

söz kimin

Bu sayfada Motivasyon yazarı David Joseph Schwartz ait 31 adet sözleri / alıntıları ve hayatı yer almaktadır. David Joseph Schwartz kimdir? Ölüm / doğum tarihi kaçtır? David J. Schwartz mesleği, nereli, hayatının özeti, kısaca özgeçmişi, kaç yaşında gibi bilgilere ulaşacaksınız.

David Joseph Schwartz
  • Adı: David Joseph Schwartz
  • Doğum: 23 Mart 1927
  • Ölüm: 6 Aralık 1987
  • Mesleği: Motivasyon yazarı
David Joseph Schwartz Kimdir Sayfası

Bu sayfada David Joseph Schwartz hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. David Joseph Schwartz sayfasında hata veya düzeltme bildirimi için lütfen çekinmeden bizimle irtibata geçiniz. Bildirin.

David Joseph Schwartz (23 Mart 1927 - 6 Aralık 1987) en iyi 1959 yılında Büyük Düşünmek Magic yazma bilinen bir Amerikalı motivasyon yazar ve antrenörü.

O Georgia State Üniversitesi'nde bir profesör oldu.

O Amerika Birleşik Devletleri'nde 23 Mart 1927 tarihinde doğdu.

Schwartz, Georgia State Üniversitesi'nde bir profesör, aynı zamanda bir kendi kendine yardım antrenör ve yaşam stratejist olarak kendi çalışmaya başladı. Daha sonra, o Yaratıcı Eğitim Hizmetleri A.Ş. 'olarak adlandırılan liderlik gelişimi üzerinde duruluyor kendi danışmanlık şirketini kurdu.

Özellikle 1959 yılında yayınlanan Düşünme Big Magic, iςin, iyi, onun motivasyon yayınlar ve kendi kendine yardım kitaρları aracılığıyla tanındı.

David Joseph Schwartz Sözleri 31 Adet

Aşağıdaki David Joseph Schwartz sözleri hakkında hata olduğunu düşünüyorsanız veya sayfamızda bulunmayan David Joseph Schwartz sözlerini sayfaya ilave etmemizi istiyorsanız irtibata geçiniz. Bildirin.

Vazgeçmemek, yapabilmenin yüzde 95'idir.

Dağları oynatabileceklerine inananlar bunu yaparlar. İnanmayanlarsa bunu yapamazlar. İnanç insanın yapma gücünü harekete geçirir.

Eğer büyük düşünürseniz büyük yaşarsınız. Mutluluk içinde yaşarsınız. Hem başarmış, hem yüksek gelirli olarak büyük yaşarsınız. Arkadaşlıklar büyük olur, saygılar büyük olur.

İnanç yaratıcı güçler çıkarır.
İnançsızlık ise frenleri devreye sokar.
İnanın, yapıcı olarak düşünmeye
Başlayacağınızı göreceksiniz.

Başarılı insanların hayatlarını incelediğinizde şunu keşfedeceksiniz; sıradan bir insanın öne sürdüğü tüm bahaneler başarılı insanlar tarafından da ileri sürülebilecekken sürülmemiştir.

Yapılabileceğine inan. Eğer gerçekten bir şeyin yapılabileceğine inanırsan. Ve Gerçekten inanırsan, Zihnin, yapılabilmesi için. Yollar keşfeder.

İnanın, gerçekten başarabileceğinize inanın, başarabilirsiniz ve başaracaksınız.

Eğer gerçekten bir şeyin yapılabileceğine inanırsan ve gerçekten inanırsan; zihnin yapılabilmesi için yollar keşfeder.

Endişeleri düşünürsen başarısız olursun. Endişeleri bırakıp zaferi düşünürsen BAŞARILI olursun.

İnsan kendi düşüncelerinin ürünüdür. Büyük düşünün. Ayarlarınızı ileriye ayarlayın. Başarınızı, başarınıza olan dürüst ve saygılı inançla, atak bir biçimde başlatın. Büyük düşünün ve iyi gelişin.

Peki, bir deneyeceğim ama bu işin olacağını sanmıyorum. Tavrı, başarısızlığı getirir.

Bir şeyin imkansız olduğuna inanırsanız, aklınız bunun neden imkansız olduğunu size ispatlamak üzere çalışmaya başlar. Ama bir şeyi yapabileceğinize inandığınızda, gerçekten inandığınızda, aklınız onu yapmak üzere çözümler bulma konusunda size yardım etmek için çalışmaya başlar.

Eğer büyük düşünürseniz büyük yaşarsınız. mutluluk içinde yaşarsınız. Hem başarmış, hem yüksek gelirli olarak büyük yaşarsınız. Arkadaşlıklar büyük olur, saygılar büyük olur.

İçinde hep en iyi ikinci olacağı inancını koruyanlar hep o işi en iyi ikinci yapan olurlar, birinci olan değil.

İlgi, istek, ilimde de kritik faktör.

Büyük insanlar dinlemeyi, küçük insanlar konuşmayı tekeline alırlar.

Zihninizi yönlendiren düşünce, zeka gücünüzden daha önemlidir.

İnanın, gerçekten inanın, bir dağı isterseniz yerinden oynatabilirsiniz. İnanırsanız bunu yapabilirsiniz. Çok insan bir dağı yerinden oynatabileceğini düşünmez. Bu nedenle de çok insan bunu denemez.

Vazgeçmemek, yapabilmenin yüzde 95'idir.

Başarı 'Bu nasıl yapılır?' diyerek daima yapabileceğine inanan kişilerin kapısını çalar.

İçinde hep en iyi ikinci olacağına inancını koruyanlar hep o işi en iyi ikinci yapan olurlar, birinci olarak değil.

En büyük ve karlı yatırım, kendine yapılan yatırımdır.

Kendinize inanın, güzel şeyler olmaya başlar.

Yapabileceğine inan. Eğer gerçekten bir şey yapabileceğine inanırsan ve gerçekten inanırsan zihin yapabilmen için yollar keşfeder.

Bu kadar vaadler yeter! Düşünmenin sizi nasıl büyülediğini keşfetmek için hemen harekete geçip başlayın. Büyük filozof Disraeli'nin şu düşüncesiyle başlayın.' Yaşam küçük olmayacak kadar kısa.

Akıllı insanlar, başkalarının hatalarından ders alırlar.

Dağları oynatabileceklerine inananlar bunu yaparlar. İnanmayanlar bunu yapamazlar. İnanç, insanın yapma gücünü harekete geçirir.

Başarılı insanların hayatları incelendiğinde, şu görülmüştür:sıradan bir insanın öne sürebileceği tüm bahaneler, başarılı insanlar tarafından ileri sürülebilecekken, ileri sürülmemiştir.

Lidere saygı duymak iyidir. Onu gözetleyip ondan bir şeyler öğrenin ama ona tapmayın. Ondan daha olabileğinizi inanın. Ondan daha ileri gidebileceğinize inanın.

Zihniniz, bir günde sayısız düşünce üreten verimli bir düşünce fabrikasıdır.

Bu nasıl yapılır? diyerek daima yapabileceğine inanan kişilerin kapısını çalar.

Yorumlar 1 Adet

Perihan

ece seckin

super biraz daha uzun olsaydi iyiydi cocuklara yararli

Yorum Yaz

söz kimin Alfabetik Liste