Cebinde bir gram aklı olmayanlar Gelir bize alimlik taslar....

söz kimin

Bu sayfada Şair, söz yazarı Şeref Semiz tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Şeref Semiz şöyle demiştir: Cebinde bir gram aklı olmayanlar Gelir bize alimlik taslar.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Şeref Semiz

Cebinde bir gram aklı olmayanlar Gelir bize alimlik taslar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Tanrı her zaman, mucizelerini insanlar vasıtası ile gerçekleştirir.

İnsanlara gerçeği söyleseniz bile gözleriyle görmeden asla size inanmazlar. O zaman da çok geç olur. Bu arada söyledikleriniz onları kızdırmaktan başka bir işe yaramaz ve sizin de başınızı derde sokar.

Senelerdir kendini eleştirip duruyorsun ve hiçbir şey olmuyor. Kendini sürekli onaylamayı dene ve bak bakalım neler oluyor.

İnsanlar kendilerine en çok lazım olanı başkalarına vermeye düşkündür. İşte bu cömertliğin daniskasıdır.

Kalbimde ve ruhumda Paul Cezanne'in öğrencisiyim.

Sabırlısın ama beklemiyorsun, özgürsün ama seçmiyorsun, müsaitsin ama hiçbir şey seni harekete geçirmiyor. Hiçbir şey istemiyor, hiçbir şey talep etmiyor, hiçbir şeyi dayatmıyorsun. Hiç dinlemeden duyuyor, hiç bakmadan görüyorsun: Tavanlardaki çatlakları, parkenin dilimlerini, gözlerinin çevresindeki kırışıklıkları, ağaçları, suyu, taşları, geçen arabaları. Artık tükenmez olanın içinde yaşıyorsun.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste